Αδαμαντίδης @ Voice Live Stage – Θεσσαλονίκη

5/5 - (2 votes)

Ο Θέμης Αδαμαντίδης στο Voice Live Stage της Θεσσαλονίκης

Το VOICE Live Stage επιστρέφει και το 2018, αυτήν την φορά με Θέμη Αδαμαντίδη, για μοναδικά βράδια στη Θεσσαλονίκη, εντυπωσιάζοντας την πόλη!

Ο Θέμης Αδαμαντίδης ξεκινάει το Μ.Σάββατο 7/4 τις εμφανίσεις του στο Voice Live Stage.

Στο πλευρό του θα βρίσκονται ταλαντούχοι καλλιτέχνες που όλοι μαζί θα “κουνήσουν” την Θεσσαλονίκη στους ρυθμούς του καλύτερου μουσικού σχήματος της περιόδου.

Κρατήσεις: 6983749816

Πίνακας Περιεχομένων

Θέμης Αδαμαντίδης VOICE Live Θεσσαλονίκη

Αδαμαντίδης Voice Θεσσαλονίκη

Ο Θέμης Αδαμαντίδης επιστρέφει Θεσσαλονίκη! Ο χώρος που θα τον φιλοξενήσει είναι το Voice Live Stage. Η πρόσβαση στο Voice Live Stage είναι εύκολη καθώς βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το πρόγραμμα όπως αναμένεται θα είναι άκρως απολαυστικό και ο Αδαμαντίδης θα μαγέψει το κοινό της πόλης. Ο γνωστός καλλιτέχνης θα τραγουδήσεις νέες επιτυχίες του όπως το “Στην καρδιά”, αλλά και παλαιότερες όπως το “Μα που να πάω”. Σύντομα όλοι οι δρόμοι θα οδηγούν στο Voice Live Stage παρέα με Αδαμαντίδη!

 

Αδαμαντίδης VOICE

Voice Live Stage

Διεύθυνση: Φρίξου 6, Σφαγεία, Θεσσαλονίκη

Πρεμιέρα: Μ.Σάββατο 7/4

Ημέρες Λειτουργίας: Παρασκευή και Σάββατο

Τιμή Κανονικής Φιάλης: -€/4 άτομα

Τιμή Φοιτητικής Φιάλης: -€/6 άτομα

Είσοδος με ποτό στο μπαρ: -€

Κρατήσεις: 6983749816

Κρατήσεις Facebook

Αδαμαντίδης VOICE Live Stage

Η επιτυχία στο VOICE Live αναμένεται να είναι μεγάλη! Ελάτε και εσείς να διασκεδάσετε στο καλύτερο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και να ακούσετε τον μοναδικό Θέμη Αδαμαντίδη να ερμηνεύει τις μεγάλες επιτυχίες του.

VOICE Live Stage

Το VOICE Live Stage βρίσκεται στην περιοχή σφαγείων στη Θεσσαλονίκη, για την ακρίβεια στην Φρίξου 6. Θα εντυπωσιαστείτε με τον νέο ανακαινισμένο χώρο του κέντρου! Πρόκειται για το πρώην Astra Live όπου έχουν φιλοξενηθεί σπουδαίοι Έλληνες καλλιτέχνες.

Χάρτης Voice Live Stage και Διεύθυνση

Το VOICE Live Stage βρίσκεται στην περιοχή των Σφαγείων της Θεσσαλονίκης, μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης, στη Διεύθυνση Φρίξου 6. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και την ακριβή τοποθεσία του νυχτερινού κέντρου στον χάρτη.

Voice Live Stage Τηλέφωνο και Κρατήσεις

Μπορείτε να κάνετε κράτηση στο VOICE Live για τον Θέμη Αδαμαντίδη στο τηλέφωνο 6983749816 ή μέσω μηνύματος στο Facebook.

Voice Live Stage Πρόσβαση και Parking

Η πρόσβαση στο VOICE Live είναι πολύ εύκολη καθώς απέχει μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης. Μπορείτε να παρκάρετε είτε περιμετρικά του νυχτερινού κέντρου είτε στο Parking που διαθέτει το μαγαζί για τους πελάτες του. Για όσους έρχονται με την αστική συγκοινωνία, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το λεωφορείο 31 και να κατέβουν στην στάση FIX.

 

Χρήστος Χολίδης Βιογραφία

Την περσινή περίοδο στο VOICE Live Stage εμφανιζόταν ο Χρηστος Χολίδης.

Ο Χρήστος Χολίδης ξεκίνησε τον αθλητισμό από την ομάδα του ΜΕΛΑ Αγίου Ελευθερίου όπου συμμετείχε στα τοπικά πρωταθλήματα της Ε.Σ.Κ.Α όσπου το καλοκαίρι του 1998 πήρε μεταγραφή στο Αιγάλεω όπου αγωνίσθηκε με επιτυχία για 4 χρόνια, έως και το 2002 σε Β΄Εθνική και Γ΄ Εθνική. Επόμενος σύλλογός του ήταν ο ΠΑΟΚ, όπου δεν έπαιξε πολύ. Εκείνα τα χρόνια υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στις Ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις με ειδικότητα εκπαιδευτής πεζοναυτών, αλλά και υπεύθυνος υλικών. Το 2003 ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ, αλλά και ως παρουσιαστής. Εργάσθηκε στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά και στη συνέχεια ξεκίνησε το τραγούδι και ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες που αγαπήθηκαν από το ελληνικό κοινό. Το τραγούδι του, “Έλεγα”,  έσπασε κάθε ρεκόρ ακροαματικότητας! Το 2018 θα εμφανίζεται στο γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης VOICE Live Stage ο Θέμης Αδαμαντίδης.