Μπατής @ Voice Live Stage – Θεσσαλονίκη

Ο Βασίλης Μπατής στο Voice Live Stage της Θεσσαλονίκης

Το VOICE Live Stage επιστρέφει και το 2017, αυτήν την φορά με Βασίλη Μπατή, για μοναδικά τρελά βράδια στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας “Ζημιά” στην πόλη!

Ο Βασίλης Μπατής ξεκινάει τις εμφανίσεις του στις 22 Σεπτεμβρίου του 2017 στο Voice Live Stage.

Στο πλευρό του θα βρίσκονται ταλαντούχοι καλλιτέχνες που όλοι μαζί θα “κουνήσουν” την Θεσσαλονίκη στους ρυθμούς του πιο ανεβαστικού μουσικού σχήματος της χειμερινή περιόδου.

Κρατήσεις: 6983749816

ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ

VOICE Live Stage Θεσσαλονίκη 2017

Μπατής Voice Θεσσαλονίκη

Ο Βασίλης Μπατής επιστρέφει Θεσσαλονίκη! Ο χώρος που θα τον φιλοξενήσει είναι το Voice Live Stage. Η πρόσβαση στο Voice Live Stage είναι εύκολη καθώς βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το πρόγραμμα όπως αναμένεται θα είναι άκρως ανεβαστικό και ο Μπατής θα ξεσηκώσει το κοινό της πόλης. Αυτό το φθινόπωρο όλοι οι δρόμοι θα οδηγούν στο Voice Live Stage!

Οι καλλιτέχνες που θα πλαισιώνουν τον Βασίλη Μπατή στο VOICE Live είναι η Όλγα Παππά, ο Βασίλης Δήμου, ο Ανδρέας Δρακόπουλος, η Μίνα Ευαγγέλου και η Λένα Ζευγαρά.

Συμμετέχουν η Βάγια Λάμπρου, η Γεωργία Γεωργιάδου, ο Γρηγόρης Πάνος και η Λένια Ραζή.

Voice Live Stage

Διεύθυνση: Φρίξου 6, Σφαγεία, Θεσσαλονίκη

Πρεμιέρα: 22/9

Ημέρες Λειτουργίας: Παρασκευή και Σάββατο

Τιμή Κανονικής Φιάλης: 120€/4 άτομα

Τιμή Φοιτητικής Φιάλης: 100€/6 άτομα

Κρατήσεις: 6983749816

Κρατήσεις Facebook

Μπατής VOICE Live Stage

Η επιτυχία στο VOICE Live αναμένεται να είναι μεγάλη! Ελάτε και εσείς να διασκεδάσετε στο πιο τρελό πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και να ακούσετε τον μοναδικό Βασίλη Μπατή να μας ανεβάζει με μεγάλες επιτυχίες του όπως τα “Ζημιά”, “Άσπρο πάτο”, “Έχω χαρά και πάω”, “Λύσσαξες” και άλλα πολλά!

VOICE Live Stage

Το VOICE Live Stage βρίσκεται στην περιοχή σφαγείων στη Θεσσαλονίκη, για την ακρίβεια στην Φρίξου 6. Θα εντυπωσιαστείτε με τον νέο ανακαινισμένο χώρο του κέντρου! Πρόκειται για το πρώην Astra Live όπου έχουν φιλοξενηθεί σπουδαίοι Έλληνες καλλιτέχνες.

Χάρτης Voice Live Stage και Διεύθυνση

Το VOICE Live Stage βρίσκεται στην περιοχή των Σφαγείων της Θεσσαλονίκης, μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης, στη Διεύθυνση Φρίξου 6. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και την ακριβή τοποθεσία του νυχτερινού κέντρου στον χάρτη.

Voice Live Stage Τηλέφωνο και Κρατήσεις

Μπορείτε να κάνετε κράτηση στο VOICE Live για τον Βασίλη Μπατή στο τηλέφωνο 6983749816 ή μέσω μηνύματος στο Facebook.

Voice Live Stage Πρόσβαση και Parking

Η πρόσβαση στο VOICE Live είναι πολύ εύκολη καθώς απέχει μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης. Μπορείτε να παρκάρετε είτε περιμετρικά του νυχτερινού κέντρου είτε στο Parking που διαθέτει το μαγαζί για τους πελάτες του. Για όσους έρχονται με την αστική συγκοινωνία, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το λεωφορείο 31 και να κατέβουν στην στάση FIX.

Πανούσης Βιογραφία

Ο Τζίμης Πανούσης, όπου εμφανιζόταν στο VOICE Live Stage στη Θεσσαλονίκη πέρσι, γεννήθηκε στις 12/2/1954. Το όνομα του πατέρα του ήταν Θεόδωρος και της μητέρας του Φωτεινή. Γεννήθηκε στην πόλη της Αθήνας και μεγάλωσε στο Χολαργό. Τη χρονιά του 1973 βρίσκει από αγγελία δουλειά σε έναν περιοδεύοντα θίασο. Έπειτα αφήνει το θίασο για να εργαστεί ως υπάλληλος στην Εθνική Τράπεζα από την οποία θα παραιτηθεί σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Έχει έναν γιο, το όνομα του οποίου είναι Άρης, και μια κόρη, τη Φωτεινή. Πλέον στο γνωστό νυχτερινό κέντρο θα εμφανίζεται ο Βασίλης Μπατής.

Χρήστος Χολίδης Βιογραφία

Την περσινή περίοδο στο VOICE Live Stage εμφανιζόταν ο Χρηστος Χολίδης.

Ο Χρήστος Χολίδης ξεκίνησε τον αθλητισμό από την ομάδα του ΜΕΛΑ Αγίου Ελευθερίου όπου συμμετείχε στα τοπικά πρωταθλήματα της Ε.Σ.Κ.Α όσπου το καλοκαίρι του 1998 πήρε μεταγραφή στο Αιγάλεω όπου αγωνίσθηκε με επιτυχία για 4 χρόνια, έως και το 2002 σε Β΄Εθνική και Γ΄ Εθνική. Επόμενος σύλλογός του ήταν ο ΠΑΟΚ, όπου δεν έπαιξε πολύ. Εκείνα τα χρόνια υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στις Ελληνικές Ειδικές Δυνάμεις με ειδικότητα εκπαιδευτής πεζοναυτών, αλλά και υπεύθυνος υλικών. Το 2003 ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ, αλλά και ως παρουσιαστής. Εργάσθηκε στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά και στη συνέχεια ξεκίνησε το τραγούδι και ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες που αγαπήθηκαν από το ελληνικό κοινό. Το τραγούδι του, “Έλεγα”,  έσπασε κάθε ρεκόρ ακροαματικότητας! Τον Σεπτέμβριο του 2017 θα εμφανίζεται στο γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης VOICE Live Stage ο Βασίλης Μπατής.