Νίκος Βέρτης @ ORAMA Live Θεσσαλονίκη

Ο Νίκος Βέρτης στο ORAMA Live της Θεσσαλονίκης

Ο Νίκος Βέρτης έρχεται στο ORAMA Live στη Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή 11 Αυγούστου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο για να προκαλέσει σεισμό στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης!

Ο Βέρτης επιστρέφει σε γνώριμα για αυτόν λημέρια, στο εντυπωσιακό ORAMA Live για να εντυπωσιάσει όπως μόνο αυτός γνωρίζει το κοινό της Θεσσαλονίκης.

Οι Θεσσαλονικείς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Νίκο Βέρτη, έναν από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Έναρξη εμφανίσεων: 11 Αυγούστου 2017

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2310474748

Νίκος Βέρτης ORAMA Live Θεσσαλονίκη

Βέρτης ORAMA

Οι συστάσεις για τον Νίκο Βέρτη είναι περιττές. Όπου κι αν κάνει την εμφάνιση του γίνεται χαμός και ο κόσμος τραγουδάει δυνατά της επιτυχίες του. Οι fan του στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα τον ακούνε live στο ORAMA από τις 11/8, και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, σε έναν εξαιρετικό χώρο που έχει τραγουδήσει και προηγούμενες χρονιές. Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα ερμηνεύσει παλιότερα κομμάτια του, όπως τα “Πως να το εξηγήσω”, “Αστέρι μου”, “Κράτησες μισά τα σ’αγαπώ” και “Πες το μου ξανά”. Επίσης θα τραγουδήσει νέα του τραγούδια όπως το “Ερωτευμένος” και το “Πότε θα σε δω”.

 

ORAMA Live Θεσσαλονίκη

Το ORAMA Live είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά θερινά νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης. Κάθε χρόνο φιλοξενεί στη σκηνή του μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως ο Νίκος Βέρτης, η Νατάσα Θεοδωρίδου και άλλοι. Βρίσκεται στο 14ο χλμ Θεσσαλονίκης Μηχανιώνας στην περιοχή Αεροδρομίου και έχει μεγάλη χωρητικότητα, σύγχρονη οπτικοακουστική και εντυπωσιακή διακόσμηση. Όπως και προηγούμενες χρονιές, έτσι και το καλοκαίρι του 2017 το ORAMA θα φιλοξενήσει τον αγαπημένο Νίκο Βέρτη.

Νίκος Βέρτης ORAMA Live Θεσσαλονίκη

ORAMA Διεύθυνση

Το νυχτερινό μαγαζί ORAMA όπου θα εμφανίζεται τον Αύγουστο του 2017 ο Νίκος Βέρτης, βρίσκεται στην περιοχή Αεροδρομίου (στροφή καζίνο) στην πόλη της Θεσσαλονίκης και ακριβέστερα στη διεύθυνση 14ο χλμ Θεσσαλονίκης Μηχανιώνας. Απέχει μόλις 15 λεπτά από το κέντρο της πόλης και έτσι η πρόσβαση στο μαγαζί είναι πολύ εύκολη. Το μαγαζί έχει ιδιωτικό Parking επί πληρωμή αλλά μπορείτε να παρκάρετε και περιμετρικά του νυχτερινού κέντρου. Στον χάρτη που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την ακριβή διεύθυνση του νυχτερινού κέντρου.

ORAMA Βέρτης Τιμές

Οι τιμές που θα ισχύουν στο ORAMA Live στο πολυαναμενόμενο σχήμα του Νίκου Βέρτη, θα είναι οι παρακάτω.

Τιμή κανονικής φιάλης: -€ / 4 άτομα

Τιμή φοιτητικής φιάλης: -€ / 6 άτομα

Τιμή εισόδου με ποτό στο bar: -€

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2310474748

Βέρτης ORAMA Τηλέφωνο

Σας προτείνεται να κάνετε την κράτηση σας για τον Νίκο Βέρτη στο ORAMA Live εγκαίρως λόγω της αυξημένης ζήτησης. Το τηλέφωνο στο οποίο μπορείτε να πραγματοποιήσετε την κράτηση σας είναι το 6983749816.

Νίκος Βέρτης Βιογραφία

Ο Νίκος Βέρτης, όπου θα εμφανίζεται από τις 11 Αυγούστου 2017 στο ORAMA Live Θεσσαλονίκη, έχει καταγωγή από την Γαληψό της Καβάλας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην χώρα της Ολλανδίας, όπου από μικρή ηλικία έδειξε την αγάπη του για τη μουσική. Ξεκίνησε να παίζει μπουζούκι από τα 7 του χρόνια και τραγούδησε για πρώτη φορά όταν ήταν 15 χρονών.

Άρχισε να τραγουδάει σε μικρά νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης και γενικότερα της Βορείου Ελλάδος. Τη χρονιά 2002 εντυπωσίασε τόσο στο θερινό όσο και στο χειμερινό σχήμα του νυχτερινού μαγαζιού “ΡΟΔΟΝ” όπου και συνέχισε να τραγουδάει έως το καλοκαίρι του 2003!

Τον Φεβρουάριο του 2003 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο “Πολύ απότομα βραδιάζει”. Κομμάτια όπως το “Αστέρι μου”, το “Πολύ απότομα βραδιάζει”, το “Αν φύγεις” αλλά και το “Σαν τρελός σε αγαπάω” έγιναν πολύ μεγάλες επιτυχίες και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ο Βέρτης ξεχώρισε στη δισκογραφία και τη νυχτερινή διασκέδαση! Τον Αύγουστο του 2017 θα μπορείτε να τον απολαύσετε στο ORAMA Live της Θεσσαλονίκης.