Βασίλης Καρράς @ Summer Coral – Καλλιθέα

Rate this post

vasilis-karras-summer-coral-kallithea-halkidiki-aggeliki-iliadi

Βασίλης Καρράς @ Summer Coral – Καλλιθέα

Ο Βασίλης Καρράς το Σάββατο 6 Αυγούστου στο Summer Coral στην Καλλιθέα στη Χαλκιδική για μία μοναδική εμφάνιση που θα γράψει ιστορία!

Ο άρχοντας της ελληνικής λαϊκής σκηνής Βασίλης Καρράς που λατρεύεται από την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού κοινού, έρχεται στο Summer Coral στην Καλλιθέα για να ξεσηκώσει τον κόσμο στο νυχτερινό  κέντρο όπως μόνο αυτός γνωρίζει!

Το Summer Coral αποτελεί έναν από τους κορυφαίος προορισμούς νυχτερινής διασκέδασης στην Χαλκιδική. Φιλοξενεί κάθε εβδομάδα σπουδαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και έτσι και το Σάββατο 6/8 θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον φιλοξενώντας τον μεγάλο Βασίλη Καρρά.

Στο πλευρό του Βασίλη Καρρά στο Summer Coral θα εμφανιστεί η αγαπημένη μας Αγγελική Ηλιάδη!

Τιμή Φιάλης: 150€/4 άτομα

Τιμή εισόδου με ποτό: 15€

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6983749816 (wu)

Πληροφορίες για Summer Coral – Καλλιθέα Χαλκιδική

Summer Coral – Kallithea Halkidiki

Vasilis Karras & Aggeliki Iliadi @ Summer Coral – Kallithea Halkidiki

Saturday 6th of August

Reservations: +30 6983749816

Summer Coral Βασίλης Καρράς

Ο Βασίλης Καρράς θα μας ξεσηκώσει στο Summer Coral τραγουδώντας αγαπημένες νέες επιτυχίες του όπως το «Απ’τον βορρά μέχρι το νότο» και το «Και μαζί και χώρια», αλλά και παλιότερες που έγραψαν ιστορία όπως το «Όλα ένα ψέμα» και το «Έχω ανάγκη να βγω». Σας περιμένουμε όλους σε ένα μοναδικό Live παρέα με τον άρχοντα του ελληνικού μουσικού πενταγράμμου Βασίλη Καρρά!

Summer Coral Αγγελική Ηλιάδη

Η Αγγελική Ηλιάδη, θα βρίσκεται στο πλευρό του Βασίλη Καρρά στο Summer Coral, δίνοντας το δικό της μοναδικό χρώμα στη μεγάλη αυτή νύχτα στην Καλλιθέα της Χαλκιδικής. Θα ακούσουμε live επιτυχίες της όπως το «Εγώ μιλάω με την καρδιά μου» και το «Τη μοναξιά φοβάμαι».

Βασίλης Καρράς Summer Coral Τηλέφωνο Κρατήσεων

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την κράτηση σας για το Summer Coral με Βασίλη Καρρά και Αγγελική Ηλιάδη στο τηλέφωνο 6983749816 (What’s Up) άλλα και μέσω Facebook.

Βασίλης Καρράς Summer Coral χάρτης και τοποθεσία

Το Summer Coral βρίσκεται στο δημοφιλέστερο μέρος της Χαλκιδικής, την Καλλιθέα. Στον παρακάτω χάρτη μπορείτε να δείτε οδηγίες μετάβασης προς το νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανιστεί ο Βασίλης Καρράς.

summer-coral-kallithea-halkidiki