3 έτη Κοχύλι Café Bar – Συνέντευξη

koxili-cafe-bar-thessaloniki-posidonio-1

3 έτη Κοχύλι Café Bar – Συνέντευξη

Με αφορμή την συμπλήρωση τριών ετών παρουσίας του Κοχύλι Café Bar στην παραλία της Θεσσαλονίκης, μιλήσαμε με τον ιδιοκτήτη, Ανδρέα Γεωργαλή για τα επερχόμενα events αλλά και για το γενέθλιο πάρτυ στις 23 Μαΐου.

– Συμπληρώνετε τρία χρόνια σύντομα! Τι εντυπώσεις σου έχει αφήσει αυτή η εμπειρία;

– Πολλές! Τόσο θετικές όσο και αρνητικές αλλά στο τέλος κρατάμε πάντα μόνο τα ωραία αφού και από τα λάθη μας και τις αδυναμίες μας βελτιωνόμαστε και γινόμαστε ακόμα καλύτεροι στην δουλειά μας, ώστε να καλύψουμε σε όσο μεγαλύτερο ποσοστό μπορούμε τις απαιτήσεις του κάθε επισκέπτη.

– Πιστεύεις ότι δώσατε μία νέα νότα στην περιοχή του ποσειδωνίου;

– Αλλάξαμε τις καταστάσεις και τις ισορροπίες, πιστεύω προς το καλύτερο, με το να φέρουμε νέες καινοτομίες στην περιοχή, συνεργαζόμενος με καλλιτέχνες και διοργανώνοντας πολλές θεματικές εκδηλώσεις όπου οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης φρόντισαν να αγκαλιάσουν και τους ευχαριστώ εγκάρδια για αυτό.

– Θα γίνει κάποια εκδήλωση για τα τρία χρόνια παρουσίας

– Το Σάββατο 23 Μαίου και ώρα 21.00 σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε μαζί τα γενέθλια στο Κοχύλι Café Bar στην Μαρία Κάλλας 5, σε μία εκδήλωση που θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και φυσικά δεν πρέπει να λείπει κανείς!!!

koxili-cafe-bar-thessaloniki-posidonio-2

 

koxili-cafe-bar-thessaloniki-posidonio-3