Η νέα δουλειά του Στέφανου Μαργαρίτη

Ο Στέφανος Μαργαρίτης είναι ένας εξαιρετικός συνθέτης και τραγουδιστής ο οποίος συνεργάστηκε με τον Μάριο Τόκα και το Γιάννη Σπανό.

Έπειτα είχε το δικό του χώρο διασκέδασης στην πόλη του Βόλου για πολλά χρόνια.

Συνεργάζεται εδώ και μερικά χρόνια με τον φίλο του τον Σαράντη Αλιβιζάτο γράφοντας μουσική. Ο Σαράντης Αλιβιζάτος έχει γράψει μεγάλες επιτυχίες όπως το “Σημάδι”, “Θάλασσες”, “Μέχρι να γίνουμε άγγελοι να βγάλουμε φτερά” και άλλες πολλές μεγάλες επιτυχίες. Τα τραγούδια του τα ερμήνευσαν κορυφαίοι καλλιτέχνες όπως ο Πάριος, η Αλεξίου, η Γλυκερία, ο Μητροπάνος και ο Βοσκόπουλος.

Ο Στέφανος Μαργαρίτης έγραψε τραγούδια με τον Σαράντη Αλιβιζάτο για την Ελένη Ρόδα στο δίσκο “Θα σε κρίνει το μπεγλέρι”.

Επίσης συνεργάζεται με τον Στεφανάκη Γιώργο ενορχηστρωτή που ήταν στο συγκρότημα “ΠΕΛΟΜΑ ΜΠΟΚΙΟΥ” και μετά πήγε στο Παρίσι για να κάνει μουσικές σπουδές  και επέστρεψε Ελλάδα και συνεργάστηκε με δισκογραφικές εταιρίες κάνοντας ενορχηστρώσεις σε δίσκους όπως και συνεργασίες με Πρωτοψάλτη, Γλυκερία και άλλους γνωστούς τραγουδιστές. Εδώ και ένα χρόνο συνεργάστηκαν ο Στέφανος Μαργαρίτης και ο Στεφανάκης Γιώργος και κάνανε το προσωπικό cd του Μαργαρίτη, το “Γαλάζια Αστραψιά”. Μια δουλειά που μιλάει για το σήμερα. Το ομώνυμο τραγούδι του τίτλου του CD είναι σε μουσική του Γιώργου Στεφανάκη. Τα 4 τραγούδια του CD είναι του συγγραφέα και στιχουργού Σταυρόπουλου Γιώργου.

Καλή ακρόαση!