Καραδήμος & Νάζης @ SATIN Live Clubbing

Ο Δημήτρης Καραδήμος και ο Κωνσταντίνος Νάζης στο SATIN Live

Μουσική συνάντηση έκπληξη στο SATIN Live (πρώην LIMANI) με τον Καραδήμο και τον Νάζη!

Ο Δημήτρης Καραδήμος και ο Κωνσταντίνος Νάζης, δύο καλλιτέχνες που τον τελευταίο καιρό εντυπωσίασαν με τις μεγάλες επιτυχίες τους, έρχονται Θεσσαλονίκη στο SATIN Live για μία σειρά εμφανίσεων που το κοινό της πόλης θα αγαπήσει!

Produced By Christodoulos Siganos

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6944773361

SATIN Live Καραδήμος Νάζης

SATIN Live Clubbing

Το SATIN Live είναι ο νέος πανέμορφος χώρος που θα φιλοξενήσει τον Δημήτρη Καραδήμο και τον Κωνσταντίνο Νάζη με την “πινελιά” του Χριστόδουλου Σιγανού!

Το νέο αυτό live stage της Θεσσαλονίκης, είναι το πρώην LIMANI.

Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.

Το κοινό της πόλης θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει στο SATIN Live τους δυο καλλιτέχνες σε έναν εντυπωσιακό χώρο που πρόκειται να αγαπηθεί!

SATIN Live Τιμές και Τηλέφωνο Κρατήσεων

Τιμή Φιάλης: 100€

Τιμή εισόδου με ποτό στο bar: 10€

Το SATIN θα είναι ανοιχτό από Πέμπτη έως Σάββατο.

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6944773361

SATIN Live Διεύθυνση

Το SATIN βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη στο λιμάνι. Συγκεκριμένα βρίσκεται στη διεύθυνση Φώκαιας 1 και Αβέρωφ και είναι το πρώην LIMANI Club.

Στον παρακάτω χάρτη μπορείτε να δείτε την ακριβή διεύθυνση του μαγαζιού.

Καραδήμος SATIN Live

Το κοινό της Θεσσαλονίκης θα έχει την ευκαιρία να ακούσει τον Δημήτρη Καραδήμο να ερμηνεύει στο SATIN τις μεγάλες του επιτυχίες όπως τα “Μη σταματάς”, “Παίρνω την ευθύνη” και “Σε θέλω”, αλλά και το νέο αγαπημένο κομμάτι του “Μάτια μου γλυκά παραπονιάρικα”.

Νάζης SATIN Live

Ο Κωνσταντίνος Νάζης αγαπήθηκε από το μουσικό κοινό της Ελλάδας με τραγούδια του όπως τα “Σε όλα ναι”, “Θέλω τα δικά σου τα φιλιά” και “Όταν πονάω το γλεντάω”. Στο SATIN Live θα ερμηνεύσει και τη νέα μεγάλη του επιτυχία “Εγκεφαλικά” που ακούγεται ασταμάτητα στα ραδιόφωνα!

Δημήτρης Καραδήμος Βιογραφία

Ο Καραδήμος, όπου θα εμφανίζεται στο SATIN με τον Νάζη, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, είναι 26 ετών, είναι Σκορπιός και έγινε γνωστός μέσα από το τραγούδι του με τίτλο “Παίρνω την ευθύνη”, όπου είχε γίνει μεγάλη επιτυχία!

Ο Δημήτρης Καραδήμος δήλωσε για το πρώτο κομμάτι του “Το αγάπησα από την πρώτη στιγμή που το άκουσα”  και συμπλήρωσε: “Το όνειρο μου είναι αυτό που πραγματοποιώ τώρα. Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος!”.

Βέβαια μετά από εκείνο το υπέροχο τραγούδι, ήρθαν και άλλες μεγάλες επιτυχίες που καθιέρωσαν τον Καραδήμο ως ένα από τους αγαπημένους τραγουδιστές της νέας γενιάς.

Κωνσταντίνος Νάζης Βιογραφία

Ο Νάζης γεννήθηκε και μεγάλωσε και αυτός στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όπως και ο Καραδήμος. Παρά το γεγονός ότι κανένας άλλος στην οικογένειά του δεν είχε σχέση με το τραγούδι και τη μουσική, ο ίδιος έδειξε από νεαρή ηλικία την αγάπη του προς τη μουσική. Οι σπουδές του στη φωνητική για 7 έτη, με δασκάλους τον Λυριτζή και τον Δείξιμο, στην κιθάρα για 8 έτη και στο σολφέζ dictee για 5 έτη, το αποδεικνύουν. Το πτυχίο θεωρίας – αρμονίας δίνει στον Νάζη τις καλλιτεχνικές του βάσεις, ο ίδιος, ωστόσο, πάντα ανήσυχος σπούδασε και κατέχει πτυχίο και στον τομέα music sound technology.

Τον τελευταίο καιρό τα τραγούδια του “παίζουν δυνατά” στα bar club και τα ραδιόφωνα της Ελλάδος και από την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία να τον ακούσετε live στο SATIN Live Clubbing μαζί με τον Δημήτρη Καραδήμο!

SATIN Live Clubbing