Γιώργος Σαμπάνης @ Casper Bar – Κυριακή

Γιώργος Σαμπάνης @ Casper Bar – Κυριακή
5 (100%) 2 votes

Ο Γιώργος Σαμπάνης στο Casper Bar την Κυριακή 27/11!

Ο εκρηκτικός Γιώργος Σαμπάνης στο Casper Bar αυτήν την Κυριακή σε ένα υπέροχο Live στο δημοφιλέστερο bar της Θεσσαλονίκης!

Ο μοναδικός Γιώργος Σαμπάνης θα ερμηνεύσει στο Casper Bar αγαπημένα του τραγούδια όπως τα «Κανείς δε ξέρει» και «Μόνο εξ επαφής» μαγεύοντας όπως μόνο αυτός ξέρει το κοινό της Θεσσαλονίκης!

Ώρα Προσέλευσης 23:00

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6983749816 (What’s Up)

Casper Bar Πληροφορίες και Τιμές

giorgos-sabanis-casper-bar-thessaloniki-live-kiriaki


Γιώργος Σαμπάνης Βιογραφία

Ο Γιώργος Σαμπάνης γεννήθηκε στις 15/5/1983 στην πόλη της Αθήνας.

Είναι πρωταθλητής στίβου και έχει στην κατοχή του 14 χρυσά Πανελλήνια μετάλλια. Άρχισε να ασχολείται με τη μουσική από μόλις 13 ετών και ξεκίνησε να παίζει κιθάρα από πολύ νεαρή ηλικία.

Τον Οκτώβριο του 2007 δούλεψε στο πρώτο άλμπουμ με την ιδιότητα του συνθέτη και του ερμηνευτή ενός single με ονομασία «Κάπου αλλού κι όχι εδώ» το οποίο περιέχει την μεγάλη επιτυχία «Σ’ αφήνω στον επόμενο».

Τον Μάρτιο του 2008 ο Γιώργος Σαμπάνης ετοίμασε το πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο του με τίτλο «Χαράματα».

Η μουσική σε όλα τα κομμάτια του δίσκου είναι δική του ενώ στο κομμάτι «Ένα φως ανοιχτό» συμμετέχει η παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου και συμμετέχει ως συνθέτης σε πολλά cd ονομάτων της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως Έλενα Παπαρίζου, Αντώνη Ρέμο, Καίτη Γαρμπή και άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Το Μάιο του 2009 κυκλοφόρησε ο νέος του δίσκος, ενώ την ίδια χρονική περίοδο ενώνονται οι δρόμοι του με την μοναδική Πέγκυ Ζήνα.

Ο Σαμπάνης επενδύει μουσικά 9 κομμάτια για το άλμπουμ «Το Πάθος Είναι Αφορμή» και γνωρίζεται επαγγελματικά με την στιχουργό Ελεάνα Βραχάλη.

Τα τελευταία έτη συνθέτει για πολύ σημαντικά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως οι Γιάννης Πλούταρχος, Γιώργος Μαζωνάκης, Πασχάλης Τερζής και άλλοι και το νεανικό κοινό της ελληνικής μουσικής σκηνής και όχι μόνο του δείχνει τεράστια αγάπη, ενώ ξεδιπλώνει το πολύπλευρο ταλέντο του με πολλές συνεργασίες επί της σκηνής και της δισκογραφίας.

Την Κυριακή μπορείτε να ακούσετε τον Γιώργο Σαμπάνη Live στο Casper Bar στη Θεσσαλονίκη!