Ρεμπέτικο Σεργιάνι Εύοσμος Ρεμπετάδικο

Ρεμπέτικο Σεργιάνι Εύοσμος – Η επιτυχία συνεχίζεται!

Το πρόγραμμα στο ρεμπετάδικο Ρεμπέτικο Σεργιάνι στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, ένα από τα αγαπημένα ρεμπετάδικα των τελευταίων χρόνων, συνεχίζεται και μέσα στο 2017!

Πρωταγωνιστές οι Adam Aman, η Γιώτα Βρυζώνη, η Φωτεινή Βουτυρά, στο μπουζούκι ο Φίλιππος Αντωνίου, στην κιθάρα ο Παναγιώτης Γιαλδώρης και στο ακορντεόν ο Ζωγράφος Σταυρίδης.

Τηλέφωνο Κρατήσεων: – (What’s Up)

*ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ρεμπέτικο Σεργιάνι Εύοσμος Θεσσαλονίκη

Ρεμπέτικο Σεργιάνι Εύοσμος Θεσσαλονίκης

Το Ρεμπέτικο Σεργιάνι είναι ένας εντυπωσιακός και ζεστός χώρος που προσφέρει στους λάτρεις της ρεμπέτικης μουσικής αυθεντική διασκέδαση!

Αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς τα τελευταία χρόνια και σημείωσε μεγάλη επιτυχία με τον Αγάθωνα.

Στο γνωστό ρεμπετάδικο του Ευόσμου, εμφανιζόταν επίσης η αρχοντορεμπέτισα Μαριώ!

Ρεμπέτικο Σεργιάνι Εύοσμος Ρεμπετάδικο 2017

Ρεμπέτικο Σεργιάνι Τιμές και Ημέρες Λειτουργίας

Τιμή 20€ ανά άτομο πιατέλα κρεατικών της ώρας μαζί με σαλάτα εποχής, αλοιφές και 500ml κρασί ανά άτομο (ημίγλυκο, γλυκό ή μπρούσκο, κόκκινο και λευκό)

Η έναρξη των εμφανίσεων είναι την Παρασκευή 14/10 και το μαγαζί θα είναι ανοιχτό κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

24-12-2016 : 20€ το άτομο με φαγητό απο κρεατικά ώρας , σαλάτα εποχής με κρασί
25-12-2016 : 20€ το άτομο με φαγητό απο κρεατικά ώρας , σαλάτα εποχής με κρασί
31-12-2016 : 25€ το άτομο με φαγητό απο κρεατικά ώρας , σαλάτα εποχής με κρασί

Κρατήσεις: –

Ρεμπετάδικο Σεργιάνι Τηλέφωνο και Κρατήσεις

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την κράτηση σας στο Ρεμπέτικο Σεργιάνι στον Εύοσμο στο τηλέφωνο 6983749816 ή μέσω μηνύματος στο Facebook.

Ρεμπέτικο Σεργιάνι Διεύθυνση και Χάρτης

Το Σεργιάνι βρίσκεται στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, συγκεκριμένα στην διεύθυνση Πλάτωνος 64.

Μπορείτε να παρκάρετε περιμετρικά του μαγαζιού.

Στον παρακάτω χάρτη βλέπετε την ακριβή τοποθεσία του ρεμπετάδικου.

Μαριώ Ρεμπέτικο Σεργιάνι

Η Μαριώ αδιαμφισβήτητα αποτελεί την αγαπημένη ρεμπέτικη φωνή της Ελλάδος.

Οι θαμώνες του ρεμπετάδικου Σεργιάνι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν Live την μεγάλη ρεμπέτισα να ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια όπως το “Μες τον πράσινο το Μύλο”.

ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΩΣ ΣΤΟ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.

Μαριώ Βιογραφία

Η Μαριώ γεννήθηκε στις 3/3/1945 στην πόλη της Θεσσαλονίκης από μητέρα μικρασιάτισσα και πατέρα “Καθαρόαιμο Μακεδόνα” όπως λέει η ίδια περήφανα! Έχει μια μικρότερη αδελφή και δύο αδερφούς που μεγάλωσαν δίπλα στη διεθνή έκθεση στην Κάτω Αγία φωτεινή. Ήταν απέναντι από το πάρκο. Ζεστά πράγματα και ανθρώπινα όπως θυμάται η ίδια. Ο πατέρας της ήταν μουσικός, έπαιζε ντραμς, Τζαζμπανίστες τους έλεγαν τότε, και στην ηλικία των 7 ετών πήγε στο κρατικό ωδείο για να μάθει πιάνο χωρίς όμως να ολοκληρώσει τα μαθήματα λόγω οικονομικών αδυναμιών, καταφέρνοντας ωστόσο να μάθει ακορντεόν.
Άρχισε τότε να τραγουδάει τα κάλαντα διασχίζοντας όλη την Τσιμισκή και ο κόσμος την έβαζε να λέει κι άλλα τραγούδια. Τότε η Θεσσαλονίκη, όπως λέει η ίδια ήταν πολύ γειτονιά. Υπήρχε η μυρωδιά της προσφυγιάς από τη Μ.Ασία και δεν υπήρχαν άσφαλτοι. Δεν άργησε να γίνει το παιδί θαύμα της Θεσσαλονίκης διότι τραγουδούσε και έπαιζε ακορντεόν μέχρι τα 13 της που ξεκίνησε και επαγγελματικά με τον πατέρα της σε οικογενειακές ταβέρνες και σε πανηγύρια παρέα με τον Χρήστο Νικολόπουλο.

Με την πάροδο τω χρόνων έγινε η μεγαλύτερη Ελληνίδα ρεμπέτισα και από τις 14/10 θα έχουμε την ευκαιρία να την ακούσουμε στο Ρεμπέτικο Σεργιάνι στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης! Οι εμφανίσεις της στο Ρεμπέτικο Σεργιάνι έχουν πλέον ολοκληρωθεί.

rempetiko-sergiani-mario-adam-aman

Ρεμπέτικο Σεργιάνι Φωτογραφίες

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μία συλλογή από φωτογραφίες που φαίνεται ξεκάθαρα το ζεστό, αυθεντικό ρεμπέτικο κλίμα που επικρατεί στο Ρεμπέτικο Σεργιάνι.