Ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη – Τα καλύτερα 2018

Ρεμπετάδικα στη Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη είναι γνωστή για τα ρεμπετάδικα της. Σε αρκετά μέρη της πόλης θα συναντήσετε πάρα πολύ καλά ρεμπετάδικα στα οποία μπορείτε να έχετε μία βραδιά με αυθεντική λαϊκορεμπέτικη διασκέδαση σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές που συνδυάζουν και φαγητό και ποτό.

Ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη μπορείτε να συναντήσετε στο κέντρο, στα λαδάδικα, στην περιοχή Μπότσαρη, στα κάστρα, αλλά και στον Εύοσμο.

Στο παρόν άρθρο μπορείτε να διαβάσετε προτάσεις για τα καλύτερα ρεμπετάδικα με ζωντανή μουσική για τη χρονιά του 2018.

Ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη

Ρεμπετάδικα με ζωντανή μουσική

Στη Θεσσαλονίκη μπορείτε να διασκεδάσετε σε πάρα πολλά ρεμπετάδικα με ζωντανή μουσική.

Η μουσική που παίζουν οι ορχήστρες είναι φυσικά ρεμπέτικη και λαϊκή. Θα συναντήσετε υπέροχες και αυθεντικές φωνές σε αρκετά από αυτά τα μαγαζιά.

Aksesouar Χονδρική Banner

Επίσης το φαγητό που σερβίρεται είναι εξαιρετικής ποιότητας και οι τιμές πολύ χαμηλές.

Μουσικές και Χρώματα Live – Θεσσαλονίκη

Μουσικές και Χρώματα Live στη Θεσσαλονίκη! Το Μουσικές και Χρώματα επιστρέφει την Παρασκευή 6/10 πλήρως ανανεωμένο για να μας χαρίσει ...
Διαβάστε περισσότερα

Ρεμπέτικο Σεργιάνι Εύοσμος Ρεμπετάδικο

Ρεμπέτικο Σεργιάνι Εύοσμος - Η επιτυχία συνεχίζεται! Το πρόγραμμα στο ρεμπετάδικο Ρεμπέτικο Σεργιάνι στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, ένα από τα αγαπημένα ρεμπετάδικα ...
Διαβάστε περισσότερα

Ρεμπέτ Ασκέρ Θεσσαλονίκη – Ρεμπετάδικο

Ρεμπετάδικο Ρεμπέτ Ασκέρ στη Θεσσαλονίκη! Το Ρεμπέτ Ασκέρ είναι ένα από τα παλαιότερα και δημοφιλέστερα ρεμπετάδικα στη Θεσσαλονίκη. Πολύ χορός ...
Διαβάστε περισσότερα

Παρασκήνιο Live Θεσσαλονίκη Παπαναστασίου

Παρασκήνιο Live - Θεσσαλονίκη Το Παρασκήνιο βρίσκεται στην Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 60 στην Θεσσαλονίκη και πρόκειται για μία από τις δημοφιλέστερες ...
Διαβάστε περισσότερα

Ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη Κέντρο

Ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη κέντρο θα συναντήσετε σε διάφορα μέρη. Ένα από τα πιο γνωστά ρεμπετάδικα είναι το Ρεμπέτ Ασκέρ που βρίσκεται στην περιοχή Μπότσαρη και συγκεκριμένα στη διεύθυνση Τομπάζη 4. Εκεί θα σας σερβιριστεί άφθονο κρασί και καλό φαγητό σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές και με υπέροχη ζωντανή μουσική και άφθονο χορό.

Άλλη μία εξαιρετική πρόταση σε κοντινή περιοχή, και σχετικά νέα, είναι το Μουσικές και χρώματα Live, που βρίσκεται στη διεύθυνση 28ης Οκτωβρίου 44, και έχει καταφέρει σε πάρα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να κερδίσει την αγάπη του κοινού της Θεσσαλονίκης.

Από τη λίστα δε θα μπορούσαμε φυσικά να εξαιρέσουμε το πάντα αγαπημένο Ουράνιο Τόξο, ένα από τα αγαπημένα ρεμπετάδικα της πόλης, που βρίσκεται στην περιοχή Παπάφειου στην Τούμπα, στη διεύθυνση Αλλονήσου 8.

Ελάχιστα λεπτά παρακάτω, στην περιοχή παλαιού 424, στην Λαχανά 33 βρίσκεται η Φωλιά του Κόκορα, ένα ακόμη ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη κέντρο που αγαπιέται πάρα πολύ από τους λάτρεις αυτής της διασκέδασης.

Ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη Κάστρα

Τα ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη Κάστρα που είχαμε αγαπήσει σε παλαιότερες εποχές, πλέον δεν λειτουργούν δυστυχώς. Στην πανέμορφη περιοχή Κάστρα, θα βρείτε πλέον πανέμορφα ταβερνάκια με υπέροχη θέα.

Πιο παλιά μπορούσατε να διασκεδάσετε στην συγκεκριμένη περιοχή σε ρεμπετάδικα με ζωντανή μουσική.

Ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη Λαδάδικα

Ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη Λαδάδικα θα συναντήσετε αρκετά στη συγκεκριμένη υπέροχη και γραφική περιοχή!

Παραδοσιακά η περιοχή των Λαδάδικων, είναι μια ζωντανή περιοχή όπου ο κόσμος κατακλύζει καθημερινά με την παρουσία του και διασκεδάζει μέχρι αργά στα υπέροχα μαγαζιά.

Στα Λαδάδικα μπορείτε να βρείτε πολλά ρεμπετάδικα με ζωντανή μουσική σε διάφορα σημεία της περιοχής στα οποία μπορείτε να διασκεδάσετε τρώγοντας πεντανόστιμο φαγητό, πίνοντας καλό κρασί και ακούγοντας την καλύτερη ζωντανή μουσική.

Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη Εύοσμος

Ένα από τα πιο ξακουστά ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη βρίσκεται στον Εύοσμο, και δεν είναι άλλο από το Ρεμπέτικο Σεργιάνι.

Στο συγκεκριμένο μαγαζί έχουν φιλοξενηθεί και τεράστια ονόματα της ρεμπέτικης μουσικής σκηνής, όπως η Μαριώ και ο Αγάθωνας.

Αν σας αρέσει η διασκέδαση σε ρεμπετάδικα με ζωντανή μουσική, τότε το συγκεκριμένο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να το χάσετε!