Πλούταρχος – Ζήνα @ Politia Live 2017

Γιάννης Πλούταρχος και Πέγκυ Ζήνα στο Politia Live της Θεσσαλονίκης

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα στο Politia Live στη Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή 18 Αυγούστου.

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες έρχονται στην Πολιτεία στη Θεσσαλονίκη για να εντυπωσιάσουν όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν το κοινό της πόλης.

Πλούταρχος και Ζήνα θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μία σειρά εμφανίσεων που θα αφήσει εποχή!

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6983749816 (What’s Up)

Κράτηση με Messenger

Πλούταρχος Ζήνα Politia Live Θεσσαλονίκη

Politia Live Θεσσαλονίκη

Το Politia είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά καλοκαιρινά κέντρα που έχει να παρουσιάσει η Θεσσαλονίκη. Βρίσκεται στην περιοχή του αεροδρομίου, διαθέτει πολύ μεγάλη χωρητικότητα, άψογη διακόσμηση και εντυπωσιακή οπτικοακουστική. Η οροφή του όταν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες ανοίγει και δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα. Η αγαπημένη αυτή μουσική σκηνή έχει φιλοξενήσει πάρα πολλά σπουδαία ονόματα του ελληνικού μουσικού πενταγράμμου. Μερικά από αυτά είναι ο Βασίλης Καρράς, η Πάολα, ο Παντελής Παντελίδης, ο Νίκος Μακρόπουλος, η Πέγκυ Ζήνα, ο Πάνος Κιάμος, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Αντώνης Ρέμος, ο Σταμάτης Γονίδης και άλλοι πολλοί μεγάλοι καλλιτέχνες που δεν αναφέρονται για τον λόγο ότι η λίστα δε θα τελείωνε! Έτσι και φέτος στο Politia Live θα φιλοξενηθούν ο Πλούταρχος και η Ζήνα που όπως πάντα θα εντυπωσιάσουν!

Πολιτεία Τιμές

Οι τιμές που θα ισχύουν στο σχήμα με Γιάννη Πλούταρχο και Πέγκυ Ζήνα στο Politia Live Clubbing είναι οι παρακάτω.

  • Κανονική Φιάλη: 160€ / 4 άτομα
  • Φοιτητική Φιάλη: 130€ / 6 άτομα
  • Τιμή Φιάλης για ανέργους: 130€ / 6 άτομα
  • Κρασί: 80€ / 2 άτομα
  • Είσοδος με ποτό στο bar: 15€

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6983749816 (What’s Up)

Politia Live Clubbing Διεύθυνση

Το Politia Live βρίσκεται στην περιοχή αεροδρομίου της πόλης της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο 14ο χλμ Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας (στροφή καζίνο).

Μπορείτε να δείτε την ακριβή διεύθυνση του νυχτερινού μαγαζιού στο οποίο θα τραγουδούν ο Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα στον χάρτη που ακολουθεί.

Πλούταρχος Πολιτεία

Ο Γιάννης Πλούταρχος για μια ακόμη χρονιά θα εμφανίζεται στο Politia Live Clubbing της Θεσσαλονίκης, αυτήν την φορά σε ένα εντυπωσιακό σχήμα, με την αγαπημένη Πέγκυ Ζήνα. Θα μας τραγουδήσει νέες επιτυχίες του όπως τα “Πέρα απ’τα μάτια μου”, “Όσο θα λείπεις”, “Σταμάτησα σε σένα”, αλλά και παλαιότερα αγαπημένα του κομμάτια όπως τα “Το καλύτερο παιδί” και “Αχ κορίτσι μου”.

Πέγκυ Ζήνα Πολιτεία

Η Πέγκυ Ζήνα θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου στην Πολιτεία και μαζί θα απογειώσουν το κοινό της Θεσσαλονίκης με τις υπέροχες φωνές τους. Η Ζήνα θα μας τραγουδήσει μεγάλες της επιτυχίες όπως τα “Μου λείπεις”, “Έλα γρήγορα”, “Μείνε εδώ μαζί μου” και “Μόνη καρδιά”.

Γιάννης Πλούταρχος Βιογραφία

Ο Γιάννης Πλούταρχος, όπου θα εμφανίζεται στο Politia Live από τις 18 Αυγούστου του 2017 με την Πέγκυ Ζήνα, γεννήθηκε στις 18/12/1970 στην πόλη της Λειβαδιάς, και για την ακρίβεια σε ένα χωριό έξω από τον Ορχομενό, το όνομα του οποίου είναι Μαυρόγια.
Το αληθινό του όνομα είναι Γιάννης Κακοσσαίος, ενώ το καλλιτεχνικό του επώνυμο που όλοι γνωρίζουμε, το Πλούταρχος, το έβγαλε ο πρώτος μουσικός παραγωγός του, ο Γιώργος Μακράκης.
Ο αγαπημένος αυτός τραγουδιστής προέρχεται από αγροτική οικογένεια που έκανε δύσκολο αγώνα εκείνες τις δύσκολες εποχές. Έζησε δύσκολα παιδικά χρόνια και έχει έντονα βιώματα από την επαρχία της Ελλάδας και τις δυσκολίες της. Τραγουδάει από πάρα πολύ μικρή ηλικία. Στην οικογένειά του τραγουδούσαν όλα τα μέλη, κυρίως τις ώρες που δούλευαν – το τραγούδι τους συντρόφευε. Αυτό φυσικά τον επηρέασε και ως καλλιτέχνη. Τον επηρέασαν πάρα πολύ η δημοτική και η βυζαντινή παράδοση στα πρώτα μουσικά του βήματα.
Ο Πλούταρχος, έμεινε στον τόπο καταγωγής του μέχρι τα εφηβικά του χρόνια. Ήθελε να σπουδάσει κομμωτική και έφυγε για την πρωτεύουσα. Ο αληθινός, όμως, λόγος ήταν να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του που δεν ήταν άλλο από το τραγούδι.

Πάνος Κιάμος Βιογραφία

Ο Πάνος Κιάμος, ο οποίος εμφανιζόταν με τον Νίκο Κουρκούλη στο Politia Live στη Θεσσαλονίκη πριν από τον Γιάννη Πλούταρχο και την Πέγκυ Ζήνα, γεννήθηκε στις 4/10/1975 και μεγάλωσε στην πόλη της Αθήνας. Από πολύ νεαρή ηλικία του άρεσε ο κόσμος της μουσικής και παρότι είχε περάσει στην Ιατρική Σχολή προτίμησε να ασχοληθεί με αυτήν. Μετά από μικρό χρονικό διάστημα ξεκίνησε να εμφανίζεται στα δημοφιλέστερα νυχτερινά μαγαζιά και μάλιστα μαζί του εμφανίζονταν σπουδαίοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως οι Μάκης Χριστοδουλόπουλος και Ελένη Δήμου.

Το πρώτο του άλμπουμ βγήκε το 1998 με όνομα “΄Ενας έρωτας λατρεία και ανάγκη”. Από αυτόν τον δίσκο ξεχώρισαν 2 κομμάτια, τα “Όλα για σένανε μιλάνε” και “Τρελός για σένα”, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από τον κόσμο. Ύστερα από ένα χρόνο κυκλοφόρησε και το πέμπτο του CD με ονομασία “Το γέλιο σου κλαίει”.