ΠΑΟΛΑ @ Πύλη Αξιού – Θεσσαλονίκη 2015

pyli-axiou-paola-2015-vardis-lianos

ΠΑΟΛΑ @ Πύλη Αξιού – Θεσσαλονίκη 2015

Η Πάολα ξεκινάει τις εμφανίσεις με ενα νεανικό πρόγραμμα : τον Γιάννη Βαρδή, τον Γιώργο Λιανό και την Στεφανία Ρίζου, ενώ όλοι οι παραπάνω θα πλαισιώνονται από την Χριστίνα Σάλτη τον Τικτόπουλο, την Αλκμήνη Χατζηγιάννη, τον Πέτρο Ιακωβίδη και τον Dj Αντώνη Δημητριάδη.

Η Πάολα στην Πύλη Αξιού στη Θεσσαλονίκη!

Η Πάολα, η απόλυτη τραγουδίστρια της Θεσσαλονίκης επιστρέφει στην έδρα της στη σκηνή της Πύλη Αξιού!

Μετά τις εμφανίσεις του Νότη Σφακιανάκη στην Πύλη Αξιού άλλο ένα μεγάλο όνομα του ελληνικού πενταγράμμου παίρνει τη σκυτάλη στην σκηνή του γνωστού κέντρου!

Η Πάολα από την Παρασκευή 15/5 επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, στην εντυπωσιακή Πύλη Αξιού για μια σειρά εμφανίσεων που θα ξεσηκώσουν το κοινό της πόλης!

Κάθε χρόνο η Πάολα με τις εμφανίσεις της προκαλεί…sold out στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανίζεται! Η Πύλη Αξιού αναμένεται κατάμεστη και το κοινό της Θεσσαλονίκης θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την απόλυτη τραγουδίστρια στο καλύτερο νυχτερινό κέντρο της πόλης!

Έναρξη: 15/5/ 2015

Τελευταία εμφάνιση: Σάββατο 13/6

Πύλη Αξιού 2015

Διεύθυνση: Ανδρέα Γεωργίου 9 (περιοχή σφαγεία)

 

Κανονική Φιάλη: 160€/4 άτομα

Φοιτητική Φιάλη: 130€/6 άτομα

Κρατήσεις: 6983749816

**ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ**

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Κρατήσεις Facebook

Πάολα Πύλη Αξιού

Η Πάολα θα δώσει στην Πύλη Αξιού στο κοινό της Θεσσαλονίκης εκρηκτικές στιγμές ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες της που έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο. Η Πάολα μεταξύ άλλων θα ερμηνεύσει νέες επιτυχίες της όπως το “Έχω μια ζωή” και το “Μηδέν” και άλλες παλαιότερες όπως το “Κατέβα Θέε μου χαμηλά” και το “Κουβέντα στη κουβέντα”.

Πύλη Αξιού

Η Πύλη Αξιού αποτελεί την πιο εντυπωσιακή μουσική σκηνή της Θεσσαλονίκης και κάθε χρόνο φιλοξενεί τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Φέτος φιλοξένησε τον Νότη Σφακιανάκη με την Λένα Παπαδοπούλου σε μια σειρά εμφανίσεων που εντυπωσίασε τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου. Βρίσκεται στην Ανδρέα Γεωργίου 9 στην περιοχή Σφαγείων. Το μουσικό σχήμα με πρωταγωνίστρια την Πάολα αναμένεται για την Παρασκευή 15/5

paola-pili-aksiou-thessaloniki-2015

 

Χάρτης Πύλη Αξιού: