Κιάμος – Κουρκούλης @ Politia Live 2017

Κιάμος – Κουρκούλης @ Politia Live 2017
4.3 (85%) 4 votes

Πάνος Κιάμος και Νίκος Κουρκούλης στο Politia Live της Θεσσαλονίκης

Ο Πάνος Κιάμος και ο Νίκος Κουρκούλης στο Politia Live στη Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή 19 Μαΐου.

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο Club 22 στην Αθήνα, έρχονται στην Πολιτεία στη Θεσσαλονίκη για να εντυπωσιάσουν όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν το κοινό της πόλης.

Κιάμος και Κουρκούλης θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μία σειρά εμφανίσεων που θα αφήσει εποχή!

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6983749816 (What’s Up)

Κιάμος Κουρκούλης Politia Live Θεσσαλονίκη

Politia Live Θεσσαλονίκη

Το Politia είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά καλοκαιρινά κέντρα που έχει να παρουσιάσει η Θεσσαλονίκη. Βρίσκεται στην περιοχή του αεροδρομίου, διαθέτει πολύ μεγάλη χωρητικότητα, άψογη διακόσμηση και εντυπωσιακή οπτικοακουστική. Η οροφή του όταν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες ανοίγει και δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα. Η αγαπημένη αυτή μουσική σκηνή έχει φιλοξενήσει πάρα πολλά σπουδαία ονόματα του ελληνικού μουσικού πενταγράμμου. Μερικά από αυτά είναι ο Βασίλης Καρράς, η Πάολα, ο Παντελής Παντελίδης, ο Νίκος Μακρόπουλος, η Πέγκυ Ζήνα, ο Πάνος Κιάμος, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Αντώνης Ρέμος, ο Σταμάτης Γονίδης και άλλοι πολλοί μεγάλοι καλλιτέχνες που δεν αναφέρονται για τον λόγο ότι η λίστα δε θα τελείωνε! Έτσι και φέτος στο Politia Live θα φιλοξενηθούν ο Κιάμος και ο Κουρκούλης που όπως πάντα θα εντυπωσιάσουν!

Πολιτεία Τιμές

Οι τιμές που θα ισχύουν στο σχήμα με Πάνο Κιάμο και Νίκο Κουρκούλη στο Politia Live Clubbing είναι οι παρακάτω.

  • Κανονική Φιάλη: 150€ / 4 άτομα
  • Φοιτητική Φιάλη: 130€ / 6 άτομα
  • Κρασί: 80€ / 2 άτομα
  • Είσοδος με ποτό στο bar: 15€

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6983749816 (What’s Up)

Politia Live Clubbing Διεύθυνση

Το Politia Live βρίσκεται στην περιοχή αεροδρομίου της πόλης της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο 14ο χλμ Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας (στροφή καζίνο).

Μπορείτε να δείτε την ακριβή διεύθυνση του νυχτερινού μαγαζιού στο οποίο θα τραγουδούν ο Κιάμος και ο Κουρκούλης στον χάρτη που ακολουθεί.

Κιάμος Πολιτεία

Ο Πάνος Κιάμος για μια ακόμη χρονιά θα εμφανίζεται στο Politia Live Clubbing της Θεσσαλονίκης, αυτήν την φορά σε ένα εντυπωσιακό σχήμα, με τον αγαπημένο Νίκο Κουρκούλη. Θα μας τραγουδήσει νέες επιτυχίες του όπως τα «Απωθημένο», «Τι λες να φταίει», «Σε χωρίζω», αλλά και παλαιότερα αγαπημένα του κομμάτια όπως τα «Όλα για σένανε μιλάνε» και «Στη φωτιά το χέρι μου».

Κουρκούλης Πολιτεία

Ο Νίκος Κουρκούλης θα βρίσκεται στο πλευρό του Πάνου Κιάμου στην Πολιτεία και μαζί θα απογειώσουν το κοινό της Θεσσαλονίκης με τις υπέροχες φωνές τους. Ο Κουρκούλης θα μας τραγουδήσει μεγάλες του επιτυχίες όπως τα «Αφιερωμένο», «Τόσα δειλινά», «Πήρες της ζωής μου τα φεγγαριά» και «Ποια είσαι εσύ».

Κιάμος Κουρκούλης Politia Live Θεσσαλονίκη 2017

Πάνος Κιάμος Βιογραφία

Ο Πάνος Κιάμος, ο οποίος θα εμφανίζεται με τον Νίκο Κουρκούλη στο Politia Live στη Θεσσαλονίκη, γεννήθηκε στις 4/10/1975 και μεγάλωσε στην πόλη της Αθήνας. Από πολύ νεαρή ηλικία του άρεσε ο κόσμος της μουσικής και παρότι είχε περάσει στην Ιατρική Σχολή προτίμησε να ασχοληθεί με αυτήν. Μετά από μικρό χρονικό διάστημα ξεκίνησε να εμφανίζεται στα δημοφιλέστερα νυχτερινά μαγαζιά και μάλιστα μαζί του εμφανίζονταν σπουδαίοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως οι Μάκης Χριστοδουλόπουλος και Ελένη Δήμου.

Το πρώτο του άλμπουμ βγήκε το 1998 με όνομα «΄Ενας έρωτας λατρεία και ανάγκη». Από αυτόν τον δίσκο ξεχώρισαν 2 κομμάτια, τα «Όλα για σένανε μιλάνε» και «Τρελός για σένα», τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από τον κόσμο. Ύστερα από ένα χρόνο κυκλοφόρησε και το πέμπτο του CD με ονομασία «Το γέλιο σου κλαίει».