Ουράνιο Τόξο Θεσσαλονίκη – Ρεμπετάδικο

Ουράνιο Τόξο Θεσσαλονίκη – Ρεμπετάδικο
5 (100%) 8 votes

Ουράνιο Τόξο – Ένα από τα καλύτερα ρεμπετάδικα της Θεσσαλονίκης!

Το Ουράνιο Τόξο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ρεμπετάδικα της Θεσσαλονίκης! Η ωραία μουσική, το καλό φαγητό, ο αυθεντικός παραδοσιακός χώρος του, οι χαμηλές τιμές και το άψογο κλίμα καθιστά το γνωστό αυτό ρεμπετάδικο ως must επιλογή διασκέδασης για τους λάτρεις του είδους στην πόλη!

Το μαγαζί αυτό, που βρίσκεται στην περιοχή Παπάφειου στην Τούμπα, μετράει 20 ολόκληρα χρόνια λειτουργίας και φυσικά συνεχίζει! Το μουσικό πρόγραμμα όλα αυτά τα χρόνια είναι εξαιρετικό, καθώς δίνει τη δυνατότητα στους θαμώνες του κέντρου να απολαύσουν ρεμπέτικα, λαϊκά και παραδοσιακά μουσικά ακούσματα και φυσικά να χορέψουν στην μεγάλη πίστα του Ουράνιου Τόξου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Η εξυπηρέτηση στο αγαπημένο αυτό ρεμπετάδικο είναι άψογη, το κέφι άφθονο, πολλές όμορφες παρουσίες, λουλουδοπόλεμος και όλα αυτά σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές που κερδίζουν ακόμη και τους απαιτητικότερους πελάτες στη Θεσσαλονίκη.

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6983749816 (What’s Up)

ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

ouranio-tokso-thessaloniki-rempetadiko-1

Ουράνιο Τόξο Θεσσαλονίκη Τιμές

Όπως αναφέρθηκε και πάραπανω οι τιμές στο Ουράνιο Τόξο της Θεσσαλονίκης είναι εξαιρετικά χαμηλές και σε συνδυασμό με την άψογη διασκέδαση κερδίζουν ακόμη και τον πιο δύσπιστο πελάτη! Δείτε παρακάτω τον τιμοκατάλογο.

Πέμπτη Ladies Night: 5€ οι γυναίκες και 8€ οι άντρες (απεριόριστο κρασί και φρουτοσαλάτα)

Παρασκευή & Σάββατο: 12€ (απεριόριστο κρασί, φρούτα και ορεκτικά. 14€ με κανονικό φαγητό)

Τιμή Φιάλης: 60€

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ:

Οι παρακάτω τιμές  ισχύουν μόνο τις παρακάτω ημέρες

24-12-2016 : 25 το άτομο με φαγητό (φαγητό σαλατα εποχης , φετα πατατες , αλοιφη / 3 , κυριως πιατο απο επιλογη σνιτσελ χοφμαν με σως ταρταν , μενταγιον μπουτι κοτοπουλο , γεμιστο ελασονιτικο χοιρινο και ψαρονεφρι , σχαρας , φρουτα και γλυκο) κρασί απεριόριστο , χωρις φαγητό είναι 20 ευρώ με κρασί φρούτα
25-12-2016 : 25 το άτομο με φαγητό (φαγητό σαλατα εποχης , φετα πατατες , αλοιφη / 3 , κυριως πιατο απο επιλογη σνιτσελ χοφμαν με σως ταρταν , μενταγιον μπουτι κοτοπουλο , γεμιστο ελασονιτικο χοιρινο και ψαρονεφρι , σχαρας , φρουτα και γλυκο) κρασί απεριόριστο , χωρις φαγητό είναι 20 ευρώ με κρασί φρούτα
31-12-2016 : 25 το άτομο με φαγητό (φαγητό σαλατα εποχης , φετα πατατες , αλοιφη / 3 , κυριως πιατο απο επιλογη σνιτσελ χοφμαν με σως ταρταν , μενταγιον μπουτι κοτοπουλο , γεμιστο ελασονιτικο χοιρινο και ψαρονεφρι , σχαρας , φρουτα και γλυκο) κρασί απεριόριστο , χωρις φαγητό είναι 20 ευρώ με κρασί φρούτα

1-1-2017 :  14 το άτομο με φαγητό κρασί απεριόριστο

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6983749816

ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Ουράνιο Τόξο Θεσσαλονίκη Χάρτης και Διεύθυνση

Το ρεμπετάδικο Ουράνιο Τόξο βρίσκεται μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονικής στην περιοχή Παπάφειου στην Τούμπα.

Η διεύθυνση είναι Αλλονήσου 8 και Σιδηροκάστρου 21.

Στον χάρτη που ακολουθεί βλέπεται την ακριβή διεύθυνση του γνωστού ρεμπετάδικου της πόλης.

ouranio-tokso-thessaloniki-rempetadiko-2

Ουράνιο Τόξο Τηλέφωνο και Κρατήσεις

Μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας για το μουσικό Ουράνιο Τόξο μέσω τηλεφώνου στο 6983749816 η μέσω Facebook σε αυτό το προφίλ.

Ουράνιο Τόξο Πρόγραμμα και Ημέρες Λειτουργίας

Το δημοφιλές αυτό ρεμπετάδικο της Θεσσαλονίκης είναι ανοιχτό από την Πέμπτη έως και το Σάββατο.

Κάθε Πέμπτη έχει Ladies Night με ειδικές τιμές για τις γυναίκες!

Ώρα Προσέλευσης 22:40

ouranio-tokso-thessaloniki-rempetadiko-3