Νίκος Μακρόπουλος @ Summer Coral Καλλιθέα

nikos-makropoulos-summer-coral-kallithea-halkidiki-2016

Νίκος Μακρόπουλος @ Summer Coral – Καλλιθέα

Ο Νίκος Μακρόπουλος έρχεται στο Summer Coral στην Καλλιθέα στη Χαλκιδική για μία μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 30 Ιουλίου! Μία ακόμη μαγική βραδιά στο Summer Coral για το καλοκαίρι του 2016, ένας ακόμη σπουδαίο live με πρωταγωνιστή αυτήν τη φορά το Νίκο Μακρόπουλο.

Ένας από τους αγαπημένους λαϊκούς καλλιτέχνες πρόκειται να ανεβάσει το κέφι στα ύψη στο Summer Coral στην Καλλιθέα ερμηνεύοντας νέες μεγάλες του επιτυχίες όπως το “Που και που” και το “Μπορεί”, αλλά και παλαιότερες, πάντα αγαπημένες, όπως το “Κόπηκα στα δυο” και το “Δύσκολη νύχτα”.

Μαζί με το Νίκο Μακρόπουλο στο Summer Coral, θα εμφανιστούν ο Βασίλης Δήμας, ο Γιάννης Κρητικός και η Ifigenia.

Ο κορυφαίος προορισμός στην Χαλκιδική το Σάββατο 30 Ιουλίου είναι το Summer Coral, παρέα με τον μοναδικό Νίκο Μακρόπουλο!

Τιμή Φιάλης: 140€/4 άτομα

Τιμή εισόδου με ποτό: 15€

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6983749816 (wu)

Πληροφορίες για Summer Coral – Καλλιθέα Χαλκιδική

 

Summer Coral – Kallithea Halkidiki

Nikos Makropoulos Live @ Summer Coral – Kallithea Halkidiki

Saturday 30th of July

Reservations: +30 6983749816

Νίκος Μακρόπουλος Summer Coral Τηλέφωνο Κρατήσεων

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την κράτηση σας στο Summer Coral με Νίκο Μακρόπουλο στο τηλέφωνο κρατήσεων 6983749816 (What’s Up) άλλα και μέσω Facebook.

Νίκος Μακρόπουλος Summer Coral χάρτης και τοποθεσία

Το Summer Coral βρίσκεται στο κατά πολλούς δημοφιλέστερο μέρος της Χαλκιδικής, την Καλλιθέα. Στον παρακάτω χάρτη μπορείτε να δείτε οδηγίες μετάβασης προς το νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανιστεί ο Νίκος Μακρόπουλος το Σάββατο 30 Ιουλίου.

summer-coral-kallithea-halkidiki