Μύλος Αποθήκη Θεσσαλονίκη Τηλ:6983749816

Μοναδική μουσική συνεργασία στον Μύλο στη Θεσσαλονίκη

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Διονυσίου και η Ασπασία Στρατηγού έρχονται για 3 εμφανίσεις στην αποθήκη του Μύλου στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 21/4, το Σάββατο 28/4 και το Σάββατο 5/5 για να μαγέψουν το κοινό της πόλης με τις υπέροχες φωνές τους!

Πρόκειται για ένα ποιοτικό μουσικό σχήμα που αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6983749816 (What’s Up)

Μύλος Θεσσαλονίκη Νικολόπουλος Παπαδοπούλου Διονυσίου

Μύλος Θεσσαλονίκη

Ο Μύλος στη Θεσσαλονίκη είναι μία από τις ιστορικότερες μουσικές σκηνές της πόλης και κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει σπουδαία μουσικά ονόματα.

Έτσι και αυτήν την φορά θα κλέψει της παράσταση στην ποιοτική διασκέδαση με Χρήστο Νικολόπουλο, Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιο Διονυσίου και Ασπασία Στρατηγού.

Ώρα προσέλευσης 22:00

Μύλος Θεσσαλονίκη Τιμές

Στις εμφανίσεις του Χρήστου Νικολόπουλου, της Πίτσας Παπαδοπούλου, του Στέλιου Διονυσίου και της Ασπασίας Στρατηγού στο Μύλος Club στη Θεσσαλονίκη υπάρχει δυνατότητα κράτησης με φιάλη.

Τιμή Φιάλης: 150€ / 4 άτομα

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6983749816 (What’s Up)

Μύλος Θεσσαλονίκη – Διεύθυνση

Η αποθήκη του Μύλου όπου θα εμφανιστούν ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Διονυσίου και η Ασπασία Στρατηγού βρίσκεται στη περιοχή σφαγείων και συγκεκριμένα στη διεύθυνση Ανδρέου Γεωργίου 56. Μπορείτε να δείτε την ακριβή τοποθεσία της δημοφιλούς μουσικής σκηνής στον χάρτη που ακολουθεί.