Μπουζούκια Θεσσαλονίκη 2018 – Μουσικά Σχήματα

Σχήματα Θεσσαλονίκη

Ενημερωθείτε στο Salonica Nights σχετικά με τα μουσικά σχήματα Θεσσαλονίκης που θα υπάρχουν το 2018. Τα πάντα για τα μεγάλα μπουζούκια Θεσσαλονίκη, όπως η Πύλη Αξιού, το FIX Live, το Politia Live Clubbing, τα χειμερινά και καλοκαιρινά Μαμούνια, το VOICE Live Stage, οι χειμερινές και καλοκαιρινές Μούσες εν Χορώ, το FIX micro, το Club Vogue που θα μετατραπεί και πάλι σε Live Stage, το Chic Live, το Barbarella, το Παρασκήνιο, το Prova και άλλα αγαπημένα μπουζούκια στη Θεσσαλονίκη.

Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Μουσικά σχήματα Θεσσαλονίκη

Τα μουσικά σχήματα Θεσσαλονίκης για το 2018 σας εμφανίζονται αναλυτικά από την παρούσα σελίδα. Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα δημοφιλέστερα μπουζούκια Θεσσαλονίκη, στα οποία θα τραγουδούν αγαπημένοι καλλιτέχνες που γράψανε ιστορία με τα τραγούδια τους, αλλά και ανερχόμενοι νέοι τραγουδιστές που τα κομμάτια τους παίζουν διαρκώς στα ραδιόφωνα και στα bar club.

Νατάσα Θεοδωρίδου VOGUE Θεσσαλονίκη

VOGUE Θεσσαλονίκη @ Νατάσα Θεοδωρίδου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο VOGUE στη Θεσσαλονίκη! Η Νατάσα Θεοδωρίδου έρχεται στο Club VOGUE για να βάλει φωτιά στη νυχτερινή ζωή ...
Διαβάστε περισσότερα
Καλοκαιρινές Μούσες 2018 Θεσσαλονίκη

Μούσες Εν Χορώ Live Θεσσαλονίκη

Μούσες εν χορώ Live στην περιοχή αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης! Η διασκέδαση στη Θεσσαλονίκη έχει όνομα και είναι Μούσες Εν Χορώ! ...
Διαβάστε περισσότερα

Παρασκήνιο Live Θεσσαλονίκη Παπαναστασίου

Παρασκήνιο Live - Θεσσαλονίκη Το Παρασκήνιο βρίσκεται στην Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 60 στην Θεσσαλονίκη και πρόκειται για μία από τις δημοφιλέστερες ...
Διαβάστε περισσότερα
Πάολα Πύλη Αξιού Θεσσαλονίκη 2018

ΠΑΟΛΑ @ Πύλη Αξιού 2018 Τηλ:6980355854

Η ΠΑΟΛΑ στην Πύλη Αξιού της Θεσσαλονίκης! Η ΠΑΟΛΑ έρχεται από την Παρασκευή 21/9 του 2018 στην Πύλη Αξιού της Θεσσαλονίκης! ...
Διαβάστε περισσότερα

Μπουζούκια Θεσσαλονίκη Πρωτοχρονιά

Το νυχτερινό κέντρο που κεντρίζει το ενδιαφέρον για την παραμονή πρωτοχρονιάς είναι το Room 63. Το γνωστό μαγαζί, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Γιαννιά, μεταφέρεται μόνο για την Κυριακή 31/12 στο FIX για μία βραδιά που θα μείνει αξέχαστη. Μπουζούκια Θεσσαλονίκη πρωτοχρονιά με Γιαννιά!

Aksesouar Βραχιόλια Banner

Μπουζούκια Θεσσαλονίκη Χριστούγεννα

Την παραμονή Χριστουγέννων, καθώς και τα Χριστούγεννα, οι επιλογές για μπουζούκια Θεσσαλονίκη Χριστούγεννα είναι πάρα πολλές. Θα είναι ανοιχτά το VOGUE, το Room 63, το VOICE, τα Μαμούνια, οι Μούσες, καθώς και άλλα νυχτερινά κέντρα τα οποία θα φροντίσουν για τη διασκέδαση σας στην πόλη της Θεσσαλονίκης την ημέρα των Χριστουγέννων.

Μπουζούκια Θεσσαλονίκη Πάσχα

Το Πάσχα θα υπάρχουν εξαιρετικές προτάσεις διασκέδασης σε νυχτερινά μαγαζιά Θεσσαλονίκη. Σύντομα θα ανακοινωθούν τα σχήματα που θα υπάρχουν στην πόλη την περίοδο του Πάσχα.

Μπουζούκια Θεσσαλονίκη Ανάσταση

Την ημέρα της Ανάστασης μπορείτε να διασκεδάσετε στην πόλη που γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλη πόλη τι πάει να πει διασκέδαση!

Ποια μπουζούκια είναι ανοιχτά σήμερα

Το μαγαζί που θα βρείτε ανοιχτό καθημερινά, 7 μέρες τη βδομάδα, είναι οι Μούσες εν χορώ. Αν θέλετε να μάθετε ποια μπουζούκια είναι ανοιχτά σήμερα μπορείτε να διαβάσετε τις πληροφορίες των νυχτερινών κέντρων που βρίσκονται στη λίστα παραπάνω. Τα περισσότερα μαγαζιά εκτός τις Μούσες, είναι ανοιχτά 2 μέρες τη βδομάδα (Παρασκευή και Σάββατο).

Μπουζούκια Θεσσαλονίκη 2018

Το 2018 θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε αγαπημένα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής σε διάφορα μπουζούκια Θεσσαλονίκη.

Το Φθινόπωρο του 2018 αναμένουμε στο VOGUE την μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου που έρχεται για να κλέψει την παράσταση στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης. Μαζί της θα είναι ο αγαπημένος μας Πέτρος Ιακωβίδης.

Επίσης στην Πύλη Αξιού το ίδιο χρονικό διάστημα αναμένουμε την εκρηκτική ΠΑΟΛΑ η οποία θα έχει στο πλευρό της τους Γιώργο Παπαδόπουλο, Δήμο Αναστασιάδη και Special Guest τους Goin Through.

Νυχτερινά Μαγαζιά Θεσσαλονίκη Κέντρο

Μπορείτε να βρείτε πολλά νυχτερινά μαγαζιά Θεσσαλονίκη κέντρο. Κάποια από τα κορυφαία είναι οι Μούσες εν χορώ στην οδό Αγγελάκη, το Barbarella Live στην πλατεία Αριστοτέλους και το Παρασκήνιο στην οδό Παπαναστασίου.

Live Θεσσαλονίκη Σήμερα

Αν είναι καθημερινή Live Θεσσαλονίκη σήμερα μπορείτε σίγουρα να βρείτε στις Μούσες. Σε περίπτωση που είναι Παρασκευή ή Σάββατο, μπορείτε να ακούσετε κάποιο μεγάλο όνομα σε ένα από τα μαγαζιά που υπάρχουν στη λίστα πιο πάνω.

Μπουζούκια Θεσσαλονίκη 2017

Μέσα στο 2017 τα μπουζούκια στη Θεσσαλονίκη θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Ένα από τα πολυαναμενόμενα μουσικά σχήματα είναι αυτό του FIX Live που έχει προγραμματιστεί για τις 3 του Φλεβάρη με πρωταγωνιστές τον Αντύπα, τον Ανδρέα Στάμο και την Κατερίνα Στικούδη. Μετά τον Αντύπα, την σκυτάλη στο FIX παίρνει η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις της στο γνωστό νυχτερινό κέντρο την Παρασκευή 17 Μαρτίου. Μαζί της σε ένα από τα πιο δυνατά μουσικά σχήματα Θεσσαλονίκης θα συμμετέχει ο Χρήστος Μενιδιάτης. Το σχήμα στο FIX με την Θεοδωρίδου έχει πλέον ολοκληρωθεί κι αυτό. Για τις 20/10 είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του Λευτέρη Πανταζή με τον Χάρη Κωστόπουλο. Στο μουσικό σχήμα θα συμμετέχουν ο Κωνσταντίνος Νάζης και η Naya.

Πανικό στα social media έχουν προκαλέσει ανακοινώσεις σχετικά με την πρεμιέρα του Βασίλη Καρρά με τον Νότη Σφακιανάκη στην Πύλη Αξιού την Παρασκευή 21 Απριλίου. Το απόλυτα πετυχημένο σχήμα του TEATRO Music Hall της νυχτερινής Αθήνας, ανεβαίνει Θεσσαλονίκη! Το μουσικό σχήμα έχει ολοκληρωθεί.

Επίσης είναι πολλές οι φήμες που ήθελαν το σχήμα του Fantasia Live με Κωνσταντίνο Αργυρό, Πέτρο Ιακωβίδη και Ελένη Φουρέιρα, να ανεβαίνει Θεσσαλονίκη στο Club Vogue. Οι φήμες πλέον έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις καθώς το πολυαναμενόμενο μουσικό σχήμα θα ανέβει Θεσσαλονίκη! Οι εμφανίσεις στο VOGUE έχουν ολοκληρωθεί.

Το Νοέμβριο του 2017 έρχονται στο STAGE Live ο Βασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή και ο Χρήστος Μενιδιάτης σε ένα σχήμα φωτιά για τα μπουζούκια Θεσσαλονίκη.

Ένα ακόμη ενδιαφέρον ντουέτο θα είναι αυτό του Barbarella Live που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε από τις 3 Φεβρουαρίου με πρωταγωνιστές τους Κώστα Μαρτάκη και Αμαρυλλίς. Στο σχήμα θα συμμετέχει και ο Γιώργος Αξάς. Κάθε Κυριακή θα συνεχίσει να εμφανίζεται ο μοναδικός Στέλιος Ρόκκος. Οι εμφανίσεις στο Barbarella έχουν πια τελειώσει. Πλέον στο Barbarella Live από τις 6/10 θα εμφανίζεται ο Ηλίας Βρεττός μαζί με το Νικηφόρο.

Οι μαγικές βραδιές στις Μούσες εν Χορώ, στο Παρασκήνιο και στο Prova Live θα συνεχιστούν όπως τις ξέραμε.

Ο Νίκος Χαλβατζής θα συνεχίζει να ξεσηκώνει το κοινό της πόλης στις Μούσες, ο Σάκης Βέρρος θα πρωταγωνιστεί στο Prova και η Αποστολία Γκούτη, ο Κώστας Σαββόπουλος, η Νατάσα Λαΐδου και άλλοι, θα μας ανεβάζουν στην πίστα του Παρασκηνίου!

Στο εξαιρετικό Room 63 εμφανίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Γιώργος Παπαδόπουλος μαζί με τη Βίβιαν Νικολαΐδη, οι οποίοι καθιστούν το γνωστό μαγαζί σε ένα από τα καλύτερα μπουζούκια στη Θεσσαλονίκη. Από την Παρασκευή 17/3 στο αγαπημένο αυτό μαγαζί παίρνει τη σκυτάλη ο Κωνσταντίνος Γαλανός και ο Χρήστος Καλιατσάς. Μαζί τους θα παραμείνει η Νικολαΐδη και Guest Dj θα είναι ο Anestis Menexes. Το σχήμα αυτό έχει τελειώσει και από τις 20/10 τη σκυτάλη στο γνωστό μαγαζί παίρνει ο Γιώργος Γιαννιάς.

Πολλά ακούγονται επίσης για επιστροφή της Φανής Δρακοπούλου σε γνωστή πίστα της πόλης. Η πίστα αυτή δεν είναι άλλη από τα Μαμούνια Live όπου θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις της η γνωστή τραγουδίστρια το Φθινόπωρο του 2017. Πλέον στα αγαπημένα αυτά μπουζούκια της Θεσσαλονίκης εμφανίζεται ο Διονύσης Μακρής, ένας από τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες της πόλης.

Να σημειώσουμε πως το VOICE Live Stage, στο οποίο τραγουδούσε ο Χρήστος Χολίδης και παλαιότερα ο Μάκης Δημάκης, θα φιλοξενήσει από το Σάββατο 18/3 τον Τζίμη Πανούση, αλλάζοντας τον μέχρι τώρα τρόπο διασκέδασης του κέντρου που ξεκάθαρα ήταν μπουζούκια Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, ο απόλυτος διασκεδαστής Μάκης Δημάκης επιστρέφει στο συγκεκριμένο μαγαζί από την Παρασκευή 28 Απριλίου προσφέροντας το δικό του μοναδικό χρώμα στη διασκέδαση της πόλης. Οι εμφανίσεις του έχουν ολοκληρωθεί. Πλέον στο αγαπημένο αυτό νυχτερινό κέντρο περιμένουμε στις 22/9 του 2017 το πιο ανεβαστικό σχήμα της πόλης με Βασίλη Μπατή, Όλγα Παππά, Βασίλη Δήμου, Ανδρέα Δρακόπουλο, Μίνα Ευαγγέλου και Λένα Ζευγαρά. Ένα μουσικό σχήμα με την υπογραφή του γνωστού μουσικοσυνθέτη Μιχάλη Τουρατζίδη.

Για το Μάιο του 2017 και συγκεκριμένα για την Παρασκευή 19/5 είναι προγραμματισμένη και η πρεμιέρα του Πάνου Κιάμου και του Νίκου Κουρκούλη στο Politia Live Clubbing. Το γνωστό μαγαζί που είναι ένα από τα αγαπημένα μπουζούκια Θεσσαλονίκη έχει κλείσει για την χειμερινή περίοδο.

Νεότερα σχήματα Θεσσαλονίκη και φήμες θα ανακοινώνονται συνεχώς σε αυτήν τη σελίδα. Μείνετε συντονισμένοι!

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τα πάντα για τη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας στο Athens Night.