Μουσικές και Χρώματα Live – Θεσσαλονίκη

Μουσικές και Χρώματα Live στη Θεσσαλονίκη!

Το Μουσικές και Χρώματα επιστρέφει την Παρασκευή 6/10 πλήρως ανανεωμένο για να μας χαρίσει μία μοναδική σεζόν διασκέδασης βγαλμένη από τα παλιά!

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6983749816 (What’s Up)

Μουσικές και Χρώματα Live

Το Μουσικές και Χρώματα Live είναι ένα νέο Live Stage στην πόλη της Θεσσαλονίκης που μας ταξιδεύει σε ένα στυλ νυχτερινής, αυθεντικής διασκέδασης που έχεις να ζήσεις από τα παλιά. Σκοπός αυτού του νέου νυχτερινού μαγαζιού είναι να δημιουργεί νέες μουσικές εμπειρίες και να γεμίζει με χρώματα τις νύχτες των φοιτητών της πόλης και όχι μόνο! Βάλτε ξεχωριστό χρώμα λοιπόν στη δική σας μουσική νύχτα και ζήστε στο Μουσικές και Χρώματα μια νύχτα από τα παλιά με εντυπωσιακά χαμηλές τιμές, άφθονο ποτό, πολύ μεγάλη ποικιλία συνοδευτικών και διασκέδαση που δεν έχει προηγούμενο!

Μουσικές και Χρώματα Τιμές και Πρόγραμμα

Το “Μουσικές και Χρώματα” επιστρέφει πλήρως ανανεωμένο για να μας χαρίσει μία μοναδική σεζόν ανεπανάληπτης διασκέδασης με εξαιρετικά χαμηλές τιμές, πολύ ποτό, μεγάλη ποικιλία συνοδευτικών!

 • Με 10€ (Παρασκευή) και 14€ (Σάββατο) έχεις απεριόριστο κρασί και μεγάλη ποικιλία συνοδευτικών. Διασκεδάζουμε όπως παλιά παρέα με τους:
  • Κάτια Πασχαλίδου
  • Κωνσταντίνος Μάμαλης
  • Βασιλική Μέση
  • Ηλίας Δέμης
  • Γιάννης Καρατζάς
  • Δημήτρης Αλεξίου
  • Κατερίνα Χατζησταματίου
  • Σταύρος Καρατζάς
  • Ευθυμία Χατζινικολάου
 • Τιμή ποτού: 8€
 • Τιμή φιάλης: 70€ (στα 6 άτομα)
 •  Ώρα έναρξης προγράμματος: 23:00

Εσύ ακόμα να γεμίσεις με Μουσικές και Χρώματα τη ζωή σου; Βάλε χρώμα λοιπόν στη δική σου μουσική βραδιά και ζήσε μαζί μας μια νύχτα από τα παλιά!

mousikes-kai-xromata-live-thessaloniki

Μουσικές και Χρώματα Διεύθυνση

Το Μουσικές και Χρώματα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή Δελφών, συγκεκριμένα στη διεύθυνση 28ης Οκτωβρίου 44. Στον παρακάτω χάρτη μπορείτε να δείτε αναλυτικά την τοποθεσία του νυχτερινού κέντρου.

Μουσικές και Χρώματα Φωτογραφίες

Δείτε παρακάτω κάποιες φωτογραφίες από το νέο νυχτερινό μαγαζί Μουσικές και Χρώματα Live.

Μουσικές και Χρώματα Video

Δείτε ένα βίντεο ώστε να πάρετε μία γεύση για το εξαιρετικό κλίμα διασκέδασης που επικρατεί στο Μουσικές και Χρώματα Live.

Μουσικές και Χρώματα Τηλέφωνο Κρατήσεων

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να πραγματοποιήσετε την κράτηση σας για το Μουσικές και Χρώματα Live στο τηλέφωνο 6983749816.

Ματθαίος Γιαννούλης Βιογραφία

Να σημειώσουμε ότι οι εμφανίσεις του Ματθαίου Γιαννούλη στο Μουσικές και Χρώματα Live έχουν ολοκληρωθεί.

Ο Ματθαίος Γιαννούλης, τον οποίο έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε κάθε Τετάρτη στο Μουσικές και Χρώματα, μεγάλωσε στο νησί της Νάξου από όπου πήρε και τα πρώτα του μουσικά νησιώτικα ακούσματα, ιδιαίτερα από τον θείο του τον Γιώργο Γιαννούλη που έγραφε νησιώτικα τραγούδια. Οι εκδηλώσεις της Νάξου είναι ο χώρος που δοκιμάζει τις δυνατότητες του ως τραγουδιστής με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αυτή η πρώτη του επαφή με το τραγούδι τον οδηγεί στην πόλη της Αθήνας για να ολοκληρώσει τις μουσικές του σπουδές αφού πρώτα μαθήτευσε δίπλα στον Κόρο και στον Κουκουλάρη. Σπουδάζει στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών φωνητική, ορθοφωνία και μαθαίνει να παίζει λαούτο, κιθάρα, μπουζούκι και αρμόνιο.

Η αγάπη του για τη μουσική ωθεί τον Γιαννούλη να βγάλει τα πρώτα του τραγούδια σε στίχους και μουσική δική του στο κοινό της πρωτεύουσας, με ερασιτεχνικό τρόπο, δηλαδή όχι με τη βοήθεια κάποιας δισκογραφικής εταιρίας, αλλά μόνος του σε κασέτα και είχε μεγάλη επιτυχία.

Μετά από αυτό το γεγονός τον ανακαλύπτει η δισκογραφική SPOT MUSIC και ξεκινάει για τον ίδιο η καριέρα του στο χώρο της εγχώριας δισκογραφίας με νησιώτικα τραγούδια.