Μουσικές και Χρώματα Live – Θεσσαλονίκη

Μουσικές και Χρώματα Live – Θεσσαλονίκη
1.9 (38.23%) 79 votes

Μουσικές και Χρώματα Live στη Θεσσαλονίκη!

Το Μουσικές και Χρώματα Live αποτελεί ένα νέο, ξεχωριστό Live Stage που έρχεται να αλλάξει τα καθιερωμένα της νυχτερινής ζωής στη Θεσσαλονίκη προσφέροντας διασκέδαση όπως παλιά!

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6983749816 (What’s Up)

ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

mousikes-kai-xromata-live-thessaloniki-1

Μουσικές και Χρώματα Live

Το Μουσικές και Χρώματα Live είναι ένα νέο Live Stage στην πόλη της Θεσσαλονίκης που μας ταξιδεύει σε ένα στυλ νυχτερινής, αυθεντικής διασκέδασης που έχεις να ζήσεις από τα παλιά. Σκοπός αυτού του νέου νυχτερινού μαγαζιού είναι να δημιουργεί νέες μουσικές εμπειρίες και να γεμίζει με χρώματα τις νύχτες των φοιτητών της πόλης και όχι μόνο! Βάλτε ξεχωριστό χρώμα λοιπόν στη δική σας μουσική νύχτα και ζήστε στο Μουσικές και Χρώματα μια νύχτα από τα παλιά με εντυπωσιακά χαμηλές τιμές, άφθονο ποτό, πολύ μεγάλη ποικιλία συνοδευτικών και διασκέδαση που δεν έχει προηγούμενο!

Μουσικές και Χρώματα Τιμές και Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα και οι τιμές που ισχύουν στο Μουσικές και Χρώματα Live είναι το παρακάτω.

  • Τετάρτη και Πέμπτη: Άφθονο εμφιαλωμένο κρασί και μεγάλη ποικιλία συνοδευτικών 5€ για τις γυναίκες και 10€ για τους άντρες. Στη σκηνή οι αγαπημένοι μας Ματθαίος Γιαννούλης, Κωνσταντίνος Μάμαλης, Ηλίας Δέμης, Δώρα Αλεξίου, Έλενα Τζαβέλλα και Μαργαρίτα Χριστίδου.
  • Παρασκευή: Άφθονο εμφιαλωμένο κρασί και μεγάλη ποικιλία συνοδευτικών 10€ και στην πίστα οι Κωνσταντίνος Μάμαλης, Ηλία Δέμης, Δώρα Αλεξίου, Έλενα Τζαβέλλα και Μαργαρίτα Χριστίδου.
  • Σάββατο: Άφθονο εμφιαλωμένο κρασί και μεγάλη ποικιλία συνοδευτικών 13€ και στην σκηνή οι αγαπημένοι Κωνσταντίνος Μάμαλης, Ηλίας Δέμης, Δώρα Αλεξίου, Έλενα Τζαβέλλα και Μαργαρίτα Χριστίδου.Τιμή ποτού: 8€
    Τιμή απλής φιάλης: 70€ / 6 άτομα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΩΝ:

  • Ο Ζερβάκης Γιώργος 25-12 στο Μουσικές και χρώματα για και μονο εμφάνιση με μενού φαγητό 25 ευρώ
  • 31-12 ανοιχτά με 25 ευρώ με πλήρες μενου

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6983749816

mousikes-kai-xromata-live-thessaloniki

Μουσικές και Χρώματα Διεύθυνση

Το Μουσικές και Χρώματα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή Δελφών, συγκεκριμένα στη διεύθυνση 28ης Οκτωβρίου 44. Στον παρακάτω χάρτη μπορείτε να δείτε αναλυτικά την τοποθεσία του νυχτερινού κέντρου.

Μουσικές και Χρώματα Φωτογραφίες

Δείτε παρακάτω κάποιες φωτογραφίες από το νέο νυχτερινό μαγαζί Μουσικές και Χρώματα Live.

Μουσικές και Χρώματα Video

Δείτε ένα βίντεο ώστε να πάρετε μία γεύση για το εξαιρετικό κλίμα διασκέδασης που επικρατεί στο Μουσικές και Χρώματα Live.

Μουσικές και Χρώματα Τηλέφωνο Κρατήσεων

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να πραγματοποιήσετε την κράτηση σας για το Μουσικές και Χρώματα Live στο τηλέφωνο 6983749816.

Ματθαίος Γιαννούλης Βιογραφία

Ο Ματθαίος Γιαννούλης, τον οποίο έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε κάθε Τετάρτη στο Μουσικές και Χρώματα, μεγάλωσε στο νησί της Νάξου από όπου πήρε και τα πρώτα του μουσικά νησιώτικα ακούσματα, ιδιαίτερα από τον θείο του τον Γιώργο Γιαννούλη που έγραφε νησιώτικα τραγούδια. Οι εκδηλώσεις της Νάξου είναι ο χώρος που δοκιμάζει τις δυνατότητες του ως τραγουδιστής με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αυτή η πρώτη του επαφή με το τραγούδι τον οδηγεί στην πόλη της Αθήνας για να ολοκληρώσει τις μουσικές του σπουδές αφού πρώτα μαθήτευσε δίπλα στον Κόρο και στον Κουκουλάρη. Σπουδάζει στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών φωνητική, ορθοφωνία και μαθαίνει να παίζει λαούτο, κιθάρα, μπουζούκι και αρμόνιο.

Η αγάπη του για τη μουσική ωθεί τον Γιαννούλη να βγάλει τα πρώτα του τραγούδια σε στίχους και μουσική δική του στο κοινό της πρωτεύουσας, με ερασιτεχνικό τρόπο, δηλαδή όχι με τη βοήθεια κάποιας δισκογραφικής εταιρίας, αλλά μόνος του σε κασέτα και είχε μεγάλη επιτυχία.

Μετά από αυτό το γεγονός τον ανακαλύπτει η δισκογραφική SPOT MUSIC και ξεκινάει για τον ίδιο η καριέρα του στο χώρο της εγχώριας δισκογραφίας με νησιώτικα τραγούδια.