Μούσες Εν Χορώ Live Θεσσαλονίκη

Μούσες εν χορώ Live στην περιοχή αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης!

Η διασκέδαση στη Θεσσαλονίκη έχει όνομα και είναι Μούσες Εν Χορώ! Κάθε βράδυ, Δευτέρα έως Κυριακή ο νούμερο ένα προορισμός στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης!

Οι χειμερινές Μούσες Εν Χορώ βρίσκονται στην περιοχή Αγγελάκη στο κέντρο της πόλης και είναι καθημερινό στέκι για τους φοιτητές της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.

Οι καλοκαιρινές Μούσες Live βρίσκονται στην περιοχή Αεροδρομίου και λειτουργούν από μέσα Μαΐου έως μέσα Σεπτέμβρη.

Χειμερινές Μούσες Ημερομηνία Έναρξης: Τετάρτη 26/9/2018

Ο Γιάννης Μπέκας ξεσηκώνει τους θαμώνες του δημοφιλούς νυχτερινού κέντρου μαζί με την εντυπωσιακή Όλγα Παππά.  Στο αγαπημένο μουσικό σχήμα της πόλης συμμετέχουν ο Κωνσταντίνος Παρασκευάς, ο Δημήτρης Δέσης, η Χριστίνα Ζήση, η Ιζαμπέλα και Guest ο Σπύρος Σιόλος.

Το καλοκαίρι του 2018 η καρδιά στη διασκέδαση της Θεσσαλονίκης θα χτυπάει καθημερινά στις καλοκαιρινές Μούσες εν Χορώ!

 

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6980355854 (What’s Up)

Μούσες Εν Χορώ Live ΘεσσαλονίκηΚαλοκαιρινές Μούσες 2018 Θεσσαλονίκη

Μούσες Θεσσαλονίκη Πληροφορίες

Τιμή Κανονικής Φιάλης: 120€/4-6 άτομα
Τιμή Φοιτητικής Φιάλης: 80€/6 άτομα
Είσοδος με ποτό στο bar: 10€
Ειδικές προσφορές για φοιτητές.
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6983749816 (w.u.)Κρατήσεις Facebookmouses-live-thessaloniki-mouses-en-xoro-photo
Οι Μούσες εν χορώ βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην Αγγελάκη.Διεύθυνση: Αγγελάκη 25
Έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε την κράτηση σας στις Μούσες εν χορώ μέσω τηλεφώνου στο 6980355854 (What's Up) αλλά και μέσω μηνύματος στο Facebook.Υπάρχει δυνατότητα κράτησης είτε με φοιτητική φιάλη, είτε με κανονική φιάλη.Συχνά υπάρχουν επιπλέον προσφορές για τους φοιτητές για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω τηλεφώνου.Κράτηση με ποτό δε γίνετε.
Οι Μούσες εν χορώ είναι ανοιχτές καθημερινά, από Δευτέρα έως Κυριακή και η ώρα προσέλευσης για το νυχτερινό κέντρο είναι στις 23:45.mouses-live-thessaloniki-mouses-en-xoro-photo-2
Παρακάτω βλέπετε συλλογή φωτογραφιών από τις Μούσες Εν Χορώ.
    Οι Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη αποτελούν τα μόνα μπουζούκια στην πόλη που είναι ανοιχτά κάθε μέρα. Ο κόσμος μπορεί να διασκεδάζει στο γνωστό και αγαπημένο νυχτερινό μαγαζί καθημερινά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
    Στο σχήμα στις Μούσες Εν Χορώ τα ονόματα είναι ο Νίκος Χαλβατζής και ο Κωνσταντίνος Σερέτης. Στο πλευρό τους βρίσκονται κι άλλοι αξιόλογοι καλλιτέχνες όπως η Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, η Νικολέτα Καρνέζη, η Νάσια Συρράκου και άλλοι.

    Μούσες Live Βιογραφίες Καλλιτεχνών

    O Νίκος Χαλβατζής γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Διαβατά της Θεσσαλονίκης και από πολύ μικρός ξεκίνησε την καριέρα του ως τραγουδιστής. Έγινε γνωστός στο κοινό της πόλης μέσα από τις εμφανίσεις του στις Μούσες εν χορώ και το τραγούδι του "Πάρε με κρυφά μαζί σου" αγαπήθηκε πάρα πολύ από τους θαμώνες του γνωστού νυχτερινού κέντρου. Το νέο κομμάτι του "Πάρε το Scania" ξεσηκώνει το κοινό του στις Μούσες!
    Να σημειώσουμε πως πλέον ο Καρατζάκος δεν εμφανίζεται στις Μούσες Θεσσαλονίκη. O Xρήστος Καρατζάκος, ο οποίος εμφανίζεται την τρέχουσα χειμερινή περίοδο στις Μούσες εν χορώ στη Θεσσαλονίκη, γεννήθηκε στο Σίδνευ στην Αυστραλία στις 8/2. Όταν ήταν 10 χρονών, ήρθε στην χώρα μας για να μείνει μόνιμα. Από πολύ μικρή ηλικία αγάπησε το τραγούδι και το ποδόσφαιρο, στο οποίο έλαβε μεγάλες διακρίσεις από διάφορες ακαδημίες ποδοσφαίρου της Βορείου Ελλάδος. Σε νεαρή ηλικία είχε δείξει την αγάπη του στο πιάνο και στο τραγούδι καθώς στο κοντινό περιβάλλον που μεγάλωνε, παιχνίδια του ήταν τα μουσικά όργανα που υπήρχαν, αφού ο πατέρας του ήταν επαγγελματίας μουσικός και τραγουδιστής και διατηρούσε στούντιο στο σπίτι. Η αγάπη του για το τραγούδι ολοένα και μεγάλωνε. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα άρχισε να μελετά μια ξύλινη φλογέρα και να παίζει τις πρώτες μελωδίες με αποτέλεσμα να του γίνει πρόταση να γίνει μέλος στη μπάντα του δήμου, με μουσικό όργανο το κλαρίνο. Από εκεί και πέρα του γίνονται προτάσεις να συνοδεύσει χορευτικά συγκροτήματα και κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση. Τελειώνοντας το σχολείο περνά στο τμήμα Μουσικών Επιστημών του ΠΑΜΑΚ της Θεσσαλονίκης. Ο νυν τραγουδιστής στις Μούσες όμως παράλληλα παρακολουθεί και μαθήματα του τομέα Διοίκησης Επιχειρήσεων σε ιδιωτική σχολή. Το κλαρίνο το κατέχει επαγγελματικά. Αποτέλεσμα ήταν να συνεργαστεί με σημαντικούς μουσικούς και τραγουδιστές της ελληνικής σκηνής, όπως τον Αντώνη Ρέμο, τον Μάκη Δημάκη και πολλούς άλλους λαϊκούς και δημοτικούς καλλιτέχνες. Στην συνέχεια του γίνεται πρόταση να δουλέψει στο πλευρό του μεγάλου Μάκη Χριστοδουλόπουλου ως τραγουδιστής. Σιγά σιγά τα κομμάτια του που γίνονται γνωστά μέσω του ίντερνετ, συγκεκριμένα το "I LOVE YOU ΣΟΥ ΛΕΩ" και το "ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ" τον οδηγούν στο να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη, σ'ένα από τα καλοκαιρινά σχήματα στην περιοχή Αεροδρομίου μαζί με τους Ζαφείρη Μελά, Άντζελα Δημητρίου, Βασίλη Τερλέγκα, Χάρη Κωστόπουλο και Όλγα Βασιλειάδου. Έπειτα με την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας, συνεχίζει να εμφανίζεται με τον Δημήτρη Κοντολάζο. Στο χρονικό σημείο αυτό κυκλοφορεί και το νέο του κομμάτι με τίτλο ''ΚΑΨΟΥΡΑ'', όπου υπογράφει σε στίχους-μουσική ο Γιάννης Καρατζάς. Ένα κομμάτι που έρχεται να βάλει φωτιά στο νέο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται και ακούει στο όνομα Μούσες εν χορώ! Ο Χρήστος Καρατζάκος είναι ερμηνευτής καρδιάς με μία τέλεια φωνή και πολύ καλή σκηνική παρουσία, κάνει τις επιλογές του με γνώμονα την καρδιά, κάτι που μέχρι σήμερα τον έχει φυσικά δικαιώσει! Μπορείτε να τον ακούσετε καθημερινά στις Μούσες Live στη Θεσσαλονίκη!