Μακρόπουλος – Ζήνα @ Politia Live Clubbing

Ο Νίκος Μακρόπουλος και η Πέγκυ Ζήνα έρχονται στο Politia Live για να ανεβάσουν στα  ύψη τη διασκέδαση στη Θεσσαλονίκη! Ένα πολύ δυνατό μουσικό σχήμα που θα συζητηθεί, έρχεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα θερινά νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης, το Politia Live Clubbing! Ο Νίκος Μακρόπουλος και η Πέγκυ Ζήνα αποτελούν ένα άκρως αγαπημένο μουσικό δίδυμο και για αυτόν ακριβώς το λόγο αναμένεται να βάλουν φωτιά στις νύχτες της Θεσσαλονίκης στο Politia Live.

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6983749816

Νίκος Μακρόπουλος & Πέγκυ Ζήνα @ Politia Live Clubbing (από 26/8)

nikos-makropoulos-politia-live-peggy-zina-thessaloniki

Politia Live Clubbing

Το Politia Live αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά θερινά νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης. Όμορφη διακόσμηση, μεγάλη χωρητικότητα, άψογη οπτικοακουστική και φυσικά τα σπουδαία ονόματα που φιλοξενεί το καθιστούν σε μία από τις πιο γνωστές μουσικές σκηνές, όχι μόνο της Θεσσαλονίκης, αλλά και της Ελλάδος γενικότερα. Το Politia Live βρίσκεται 20 λεπτά από το κέντρο  της πόλης. Μερικά από τα ονόματα που έχουν φιλοξενηθεί στην Πολιτεία είναι ο Βασίλης Καρράς, ο Αντώνης Ρέμος, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Παντελής Παντελίδης, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Πάολα και πάρα πολλοί άλλοι.

Μακρόπουλος Ζήνα Πολιτεία Τιμές

Τιμή Κανονικής Φιάλης: 150€ / 4 άτομα

Τιμή Φοιτητικής Φιάλης: 120€ / 6 άτομα

Είσοδος με ποτό στο bar: 15€

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6983749816

Νίκος Μακρόπουλος Politia Live

Ο Νίκος Μακρόπουλος θα ξεσηκώσει και πάλι όπως μόνο αυτός γνωρίζει το κοινό της Θεσσαλονίκης στο Politia Live τραγουδώντας επιτυχίες του όπως το “Μπορεί”, το “Θα περνάω καλά”, το “Που και που”, το “Παραιτούμαι από σένα” και πολλά άλλα τραγούδια που αγαπήσαμε!

Πέγκυ Ζήνα Politia Live

Η Πέγκυ Ζήνα, με την υπέροχη φωνή της θα μαγέψει τους θαμώνες του Politia ερμηνεύοντας τεράστιες επιτυχίες της όπως το “Μόνη Καρδιά”, το “Έλα γρήγορα” και άλλες παλαιότερες όπως το “Σου χρωστάω ένα κλάμα”.

Μακρόπουλος Ζήνα Πολιτεία Πρεμιέρα

Η πρεμιέρα του Νίκου Μακρόπουλου και της Πέγκυ Ζήνα στο Politia Live είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 26 Αυγούστου. Οι ημέρες λειτουργίας του νυχτερινού κέντρου θα είναι Παρασκευή και Σάββατο για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων.

Νίκος Μακρόπουλος Πολιτεία Τηλέφωνο Κρατήσεων

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την κράτηση σας στο Politia με Νίκο Μακρόπουλο και Πέγκυ Ζήνα στο τηλέφωνο κρατήσεων 6983749816 (What’s Up) άλλα και μέσω Facebook.

Νίκος Μακρόπουλος Πέγκυ Ζήνα Politia Live χάρτης και τοποθεσία

Το Politia Live βρίσκεται στην περιοχή αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης, στο 14ο χλμ Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας , στη στροφή για καζίνο. Στον παρακάτω  χάρτη μπορείτε να δείτε οδηγίες από το κέντρο της πόλης έως το νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανίζονται ο Μακρόπουλος και η Ζήνα.

nikos-makropoulos-politia-live-peggy-zina-thessaloniki-2