Αδαμαντίδης – Μενιδιάτης @ Voice Live – Θεσσαλονίκη

Ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Χρήστος Μενιδιάτης στο Voice Live από 19/4

Ο Θέμης Αδαμαντίδης επιστρέφει στο VOICE της Θεσσαλονίκης σε έναν γνώριμο για αυτόν χώρο. Το πρόγραμμα όπως αναμένεται θα είναι άκρως λαϊκό και ο Αδαμαντίδης θα δώσει άλλη ποιότητα στη διασκέδαση με μεγάλες του επιτυχίες όπως τα “Στην Καρδιά”, “Μα που να πάω”, “Και να μουνα”. Αυτόν τον Απρίλη η διασκέδαση θα χτυπήσει κόκκινο στο Voice Live Stage!

Μαζί του ο πάντα αγαπημένος στη Θεσσαλονίκη Χρήστος Μενιδιάτης που θα δώσει το δικό του χρώμα στο πιο ποιοτικό μουσικό σχήμα της Θεσσαλονίκης!

Στην παρέα τους οι Kings!

Πρεμιέρα: Παρασκευή 19/4

Το νυχτερινό κέντρο θα είναι ανοιχτό Μ.Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα.

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6980355854 – 6983749816

Κρατήσεις Facebook

VOICE Live Stage Θεσσαλονίκη Αδαμαντίδης Μενιδιάτης

Θέμης Αδαμαντίδης VOICE Live Stage

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μετά από ένα χρόνο απουσίας επιστρέφει στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη, στον ίδιο χώρο, το VOICE Live ώστε να εντυπωσιάσει και πάλι το κοινό της πόλης! Ελάτε και εσείς να διασκεδάσετε στο πιο ποιοτικό μουσικό σχήμα της Θεσσαλονίκης και να ακούσετε τις μεγάλες επιτυχίες του Θέμη Αδαμαντίδη! Στο πλευρό του θα βρίσκεται ο αγαπημένος μας Χρήστος Μενιδιάτης!

VOICE Live Stage

Το VOICE Live Stage βρίσκεται στην περιοχή σφαγείων στη Θεσσαλονίκη, συγκεκριμένα στην Φρίξου 6. Θα εντυπωσιαστείτε με τον νέο ανακαινισμένο χώρο του κέντρου! Πρόκειται για το πρώην Astra Live όπου έχουν φιλοξενηθεί σπουδαίοι Έλληνες καλλιτέχνες όπως η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Χρήστος Μενιδιάτης, η Φανή Δρακοπούλου, ο Μάκης Δημάκης, ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης και ο Χρήστος Χολίδης.

Voice Δημάκης Τιμές

Οι τιμές για το σχήμα με τον Μάκη Δημάκη στο VOICE Live δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη. Μείνετε συντονισμένοι για ότι νεώτερο.

  • Κανονική Τιμή Φιάλης: 150€ / 4 άτομα
  • Special Φιάλη: 170€ / 4 άτομα
  • Φοιτητική Τιμή Φιάλης: 130€ / 6 άτομα
  • Είσοδος με ποτό στο bar: 15€

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6980355854 – 6983749816

Το νυχτερινό κέντρο θα είναι ανοιχτό Μ.Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα.

Θέμης Αδαμαντίδης Θεσσαλονίκη 2019

Από τον Απρίλη του 2019 η Θεσσαλονίκη διασκεδάζει στο ρυθμό του αγαπημένου καλλιτέχνη Θέμη Αδαμαντίδη στον ξεχωριστό χώρο του VOICE Live Stage! Ένα μουσικό σχήμα που δεν πρέπει να το χάσετε! Θέμης Αδαμαντίδης Θεσσαλονίκη 2019 σε ένα πρόγραμμα φωτιά μαζί με Χρήστο Μενιδιάτη!

Voice Live Stage Διεύθυνση

Το VOICE βρίσκεται στην περιοχή σφαγείων της Θεσσαλονίκης, απέναντι από το FIX. Συγκεκριμένα, το γνωστό νυχτερινό κέντρο στο οποίο θα εμφανίζεται ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Χρήστος Μενιδιάτης, βρίσκεται στη διεύθυνση Φρίξου 6 και μπορείτε να δείτε την ακριβή τοποθεσία του, καθώς και οδηγίες πρόσβασης σε αυτό, από τον παρακάτω χάρτη.

Αδαμαντίδης VOICE Τηλέφωνο

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την κράτηση σας στο VOICE Live, για το μουσικό σχήμα με Θέμη Αδαμαντίδη και Χρήστο Μενιδιάτη, στο τηλέφωνο 6980355854 – 6983749816. Σας προτείνεται να πραγματοποιήσετε την κράτηση σας εγκαίρως για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Χρήστος Μενιδιάτης Θεσσαλονίκη 2019

Ο Χρήστος Μενιδιάτης θεωρείται από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες στη Θεσσαλονίκη και φέτος θα έχετε τη δυνατότητα να τον απολαύσετε στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη από την Παρασκεύη 19 Απρίλη στο αγαπημένο VOICE Live Stage.

Αδαμαντίδης VOICE

Ο πάντα εντυπωσιακός Αδαμαντίδης έρχεται στο VOICE Θεσσαλονίκη έχοντας στο πλευρό του τον Μενιδιάτη για να χορέψουν την πόλη στο δικό τους μοναδικό ρυθμό!

Μάκης Δημάκης Βιογραφία

Ο Μάκης Δημάκης, ο οποίος εμφανιζόταν στο VOICE Live Stage της Θεσσαλονίκης πριν τον Αδαμαντίδη, γεννήθηκε τη χρονιά του 1971 και ασχολήθηκε με τη μουσική από πάρα πολύ μικρός. Ο γνωστός καλλιτέχνης συνεργάστηκε με τεράστια ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και τραγούδησε επίσης σε αρκετά μαγαζιά της επαρχίας. Στην αφετηρία της καριέρας του ήταν μουσικός της Βίκυς Μοσχολιού σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης εκείνης της εποχής.
Σημαντικό γεγονός της καριέρας του το κομμάτι “Εγώ δεν είμαι κανενός”, το οποίο αποτέλεσε τη αφετηρία της τεράστιας επιτυχίας του. Τραγούδισε πολύ πιο πριν από το Βασίλη Καρρά το κομμάτι του Αργύρη Αράπη με τίτλο “Ψυχολογικά”. Το κοινό της πόλης μας θα μπορεί να απολαύσει τον Αδαμαντίδη από τον Απρίλιο στο VOICE Live.

Πωλίνα Χριστοδούλου Βιογραφία

Η Πωλίνα Χριστοδούλου, η οποία εμφανιζόταν πριν τον Θέμη Αδαμαντίδη στο VOICE Live σε προηγούμενο σχήμα, γεννήθηκε στις 21/5/1983 στη Λεμεσό της Κύπρου.
Είναι παντρεμένη και σπούδασε στο τμήμα ελληνικής φιλολογίας του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Έχει κάνει την εμφάνιση της σε μαγαζιά της Κύπρου, της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης κι έχει συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες, όπως τον Πλούταρχο.
Είναι δίδυμος και στόχος της είναι μία επιτυχημένη καριέρα στον χώρο του τραγουδιού, καθώς επίσης και η οικογενειακή ευτυχία και ισορροπία.
Ο κόσμος την γνώρισε μέσα από το X-Factor, όπου εντυπωσίασε με τη φωνή της και την εκπληκτική σκηνική παρουσία της, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να γίνει μια από τις περισσότερο δημοφιλείς παρουσίες σε αυτό το talent show.

Από τον Απρίλιο θα απολαύσετε τον Θέμη Αδαμαντίδη και τον Χρήστο Μενιδιάτη στο VOICE Live στη Θεσσαλονίκη.