Μάκης Δημάκης @ Voice Live – Θεσσαλονίκη

Rate this post

11998074_954128957984558_1569808141_n

Ο Μάκης Δημάκης στο Voice Live κάθε Παρασκευή & Σάββατο!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΔΗΜΑΚΗΣ – ΣΤΑΜΟΣ ΣΤΟ VOICE

Ο Μάκης Δημάκης μετά την περσινή του τεράστια επιτυχία στη Θεσσαλονίκη επιστρέφει και αυτό το χειμώνα για να ξεσηκώσει το κοινό της πόλης! Ο χώρος που θα τον φιλοξενήσει είναι το Voice Live Stage (πρώην Astra Live) το οποίο θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες μετά την μεγάλη ανακαίνιση του. Η πρόσβαση στο Voice Live Stage είναι εύκολη καθώς βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το πρόγραμμα όπως αναμένεται θα είναι αυστηρώς…λαϊκό και ο Μάκης Δημάκης θα ανεβάσει στα ύψη τη διασκέδαση με μεγάλες του επιτυχίες όπως «Κανείς δεν είναι κανενός», «Τάμα», «Ανεβείτε». Αυτό το χειμώνα η διασκέδαση θα χτυπήσει κόκκινο στο Voice Live Stage!

 

Μάκης Δημάκης – Voice Live Stage

Ώρα Προσέλευσης 23:30

Διεύθυνση: Φρίξου 6, Σφαγεία, Θεσσαλονίκη

Κρατήσεις: 6983749816

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΔΗΜΑΚΗΣ – ΣΤΑΜΟΣ ΣΤΟ VOICE

Κρατήσεις Facebook

Εκδήλωση Facebook

Μάκης Δημάκης VOICE Live Stage

Η επιτυχία στο VOICE Live συνεχίζεται! Ελάτε και εσείς να διασκεδάσετε στο πιο «ανεβαστικό» μουσικό σχήμα της Θεσσαλονίκης και να ακούσετε την νέα επιτυχία του Μάκη Δημάκη «Όταν το ανοίξεις»!

VOICE Live Stage

Το VOICE Live Stage βρίσκεται στην περιοχή σφαγείων στη Θεσσαλονίκη, συγκεκριμένα στην Φρίξου 6. Θα εντυπωσιαστείτε με τον νέο ανακαινισμένο χώρο του κέντρου! Πρόκειται για το πρώην Astra Live όπου έχουν φιλοξενηθεί σπουδαίοι Έλληνες καλλιτέχνες.

 

Χάρτης Voice Live Stage: