Μάκης Δημάκης @ Voice Live – Θεσσαλονίκη

Ο Μάκης Δημάκης στο Voice Live από 28/4

Ο Μάκης Δημάκης επιστρέφει στο VOICE της Θεσσαλονίκης μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε στον Βοτανικό της Αθήνας. Το πρόγραμμα όπως αναμένεται θα είναι αυστηρώς λαϊκό και ο Μάκης Δημάκης θα ανεβάσει στα ύψη τη διασκέδαση με μεγάλες του επιτυχίες όπως “Κανείς δεν είναι κανενός”, “Τάμα”, “Ανεβείτε”. Αυτήν την άνοιξη η διασκέδαση θα χτυπήσει κόκκινο στο Voice Live Stage!

Πρεμιέρα: Παρασκευή 28/4

Μαζί του η Πωλίνα Χριστοδούλου.

*ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6983749816

Κρατήσεις Facebook

Δημάκης VOICE Live Θεσσαλονίκη

Μάκης Δημάκης VOICE Live Stage

Ο Μάκης Δημάκης μετά από ένα ολόκληρο χρόνο απουσίας επιστρέφει στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη, στον χώρο που τον ανέδειξε, το VOICE Live ώστε να ξεσηκώσει το κοινό της πόλης! Ελάτε και εσείς να διασκεδάσετε στο πιο “ανεβαστικό” μουσικό σχήμα της Θεσσαλονίκης και να ακούσετε την νέα επιτυχία του Μάκη Δημάκη “Κινδυνεύω”! Μεταξύ άλλων μεγάλων επιτυχιών του, ο Δημάκης θα τραγουδήσει τα πάντα αγαπημένα “Χθες”, “Όταν το ανοίξεις” και “Παντρεμένος είσαι”.

VOICE Live Stage

Το VOICE Live Stage βρίσκεται στην περιοχή σφαγείων στη Θεσσαλονίκη, συγκεκριμένα στην Φρίξου 6. Θα εντυπωσιαστείτε με τον νέο ανακαινισμένο χώρο του κέντρου! Πρόκειται για το πρώην Astra Live όπου έχουν φιλοξενηθεί σπουδαίοι Έλληνες καλλιτέχνες όπως η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Φανή Δρακοπούλου, ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης και ο Χρήστος Χολίδης.

Voice Δημάκης Τιμές

Οι τιμές για το σχήμα με τον Μάκη Δημάκη στο VOICE Live δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη. Μείνετε συντονισμένοι για ότι νεώτερο.

  • Κανονική Τιμή Φιάλης: 140€ / 4 άτομα
  • Φοιτητική Τιμή Φιάλης: 120€ / 6 άτομα
  • Κρασί: 70€ / 2 άτομα

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6983749816

Voice Live Stage Διεύθυνση

Το VOICE βρίσκεται στην περιοχή σφαγείων της Θεσσαλονίκης, απέναντι από το FIX. Συγκεκριμένα, το γνωστό νυχτερινό κέντρο στο οποίο θα εμφανίζεται ο Μάκης Δημάκης, βρίσκεται στη διεύθυνση Φρίξου 6 και μπορείτε να δείτε την ακριβή τοποθεσία του, καθώς και οδηγίες πρόσβασης σε αυτό, από τον παρακάτω χάρτη.

Δημάκης VOICE Τηλέφωνο

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την κράτηση σας στο VOICE Live, για το μουσικό σχήμα με Μάκη Δημάκη και Πωλίνα Χριστοδούλου, στο τηλέφωνο 6983749816. Σας προτείνεται να πραγματοποιήσετε την κράτηση σας εγκαίρως για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Μάκης Δημάκης Βιογραφία

Ο Μάκης Δημάκης, ο οποίος θα εμφανίζεται στο VOICE Live Stage της Θεσσαλονίκης από την Παρασκευή 28 Απριλίου, γεννήθηκε τη χρονιά του 1971 και ασχολήθηκε με τη μουσική από πάρα πολύ μικρός. Ο γνωστός καλλιτέχνης συνεργάστηκε με τεράστια ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και τραγούδησε επίσης σε αρκετά μαγαζιά της επαρχίας. Στην αφετηρία της καριέρας του ήταν μουσικός της Βίκυς Μοσχολιού σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης εκείνης της εποχής.
Σημαντικό γεγονός της καριέρας του το κομμάτι “Εγώ δεν είμαι κανενός”, το οποίο αποτέλεσε τη αφετηρία της τεράστιας επιτυχίας του. Τραγούδισε πολύ πιο πριν από το Βασίλη Καρρά το κομμάτι του Αργύρη Αράπη με τίτλο “Ψυχολογικά”. Το κοινό της πόλης μας θα μπορεί να απολαύσει τον Δημάκη από τα τέλη του Απριλίου στο VOICE Live.

Πωλίνα Χριστοδούλου Βιογραφία

Η Πωλίνα Χριστοδούλου, η οποία θα εμφανίζεται με τον Μάκη Δημάκη στο VOICE Live, γεννήθηκε στις 21/5/1983 στη Λεμεσό της Κύπρου.
Είναι παντρεμένη και σπούδασε στο τμήμα ελληνικής φιλολογίας του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Έχει κάνει την εμφάνιση της σε μαγαζιά της Κύπρου, της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης κι έχει συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες, όπως τον Πλούταρχο.
Είναι δίδυμος και στόχος της είναι μία επιτυχημένη καριέρα στον χώρο του τραγουδιού, καθώς επίσης και η οικογενειακή ευτυχία και ισορροπία.
Ο κόσμος την γνώρισε μέσα από το X-Factor, όπου εντυπωσίασε με τη φωνή της και την εκπληκτική σκηνική παρουσία της, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να γίνει μια από τις περισσότερο δημοφιλείς παρουσίες σε αυτό το talent show.

Η άνοιξη του 2017 θα την βρει στο πλευρό του μοναδικού Μάκη Δημάκη στο VOICE Live στη Θεσσαλονίκη.