Λευκή Άμμος Beach Bar Παλιούρι Χαλκιδική

Λευκή Άμμος Beach Bar στο Παλιούρι της Χαλκιδικής

Το Λευκή Άμμος Beach Bar είναι ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο εντυπωσιακά Beach Bar στην Κασσάνδρα. Δυνατά Party, εξαιρετική αμμώδης παραλία, καταγάλανα νερά και απίστευτα Cocktails καθιστούν την Λευκή Άμμο στο Παλιούρι της Χαλκιδικής ως τη νούμερο ένα επιλογή σας!

Τηλέφωνο: 6981190191

Λευκή Άμμος Beach Bar Περιοχή

Η Λευκή Άμμος Beach Bar βρίσκεται στο Παλιούρι στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, σε απόσταση περίπου 110 χιλιομέτρων από την πόλη της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα βρίσκεται στην Παραλία Ξένια σε ένα υπέροχο φυσικό τοπίο. Μπορείτε να δείτε την ακριβή περιοχή του γνωστού αυτού Beach Bar, αλλά και οδηγίες πρόσβασης σε αυτό, μέσω του παρακάτω χάρτη.

Λευκή Άμμος Χαλκιδική Party

Τα Party που διοργανώνονται στο Λευκή Άμμος Beach Bar γίνονται πόλος έλξης για τους νέους που έρχονται να διασκεδάσουν σε ξέφρενους ρυθμούς σε μοναδικά Events με γνωστούς Dj που θυμίζουν Μύκονο και Ibiza!

Lefki Ammos Beach Bar

Lefki Ammos Beach Bar is the number one choice for Kassandra Halkidiki. The best Parties with great music and super cocktails are organized in the beach bar.

Reservations: +30 6981190191

Λευκή Άμμος Beach Bar Φωτογραφίες

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες από το υπέροχο φυσικό τοπίο με τα καταγάλανα νερά και την αμμώδη παραλία του Λευκή Άμμος Beach Bar, καθώς και από τα τρελά Party του μαγαζιού.

Λευκή Άμμος Video

Δείτε το video που ακολουθεί και πάρτε μια γεύση από την ατμόσφαιρα στο Λευκή Άμμος Beach Bar.