Κότσιρας & Λιδάκης @ STAGE Live (Θεσσαλονίκη)

kotsiras-lidakis-stage-live-thessaloniki

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μανώλης Λιδάκης στο STAGE Live!

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μανώλης Λιδάκης θα προσφέρουν στο STAGE Live, στο κοινό της Θεσσαλονίκης, μοναδικές βραδιές ποιοτικής μουσικής διασκέδασης ερμηνεύοντας τις τεράστιες επιτυχίες τους! Δύο από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές live στη Θεσσαλονίκη για μια σειρά εμφανίσεων που δεν πρέπει να χάσετε!
Φιάλη Κανονική 140€/4 άτομα
Φιάλη φοιτητική 120€/6 άτομα

Έναρξη: 24/1

*****ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 7/2*****

Ώρα Προσέλευσης 22:00

Διεύθυνση: 26ης Οκτωβρίου 27 (περιοχή σφαγεία)

Κρατήσεις: 6983749816

Κρατήσεις Facebook

Γιάννης Κότσιρας STAGE

Ένας σπουδαίος ερμηνευτής με μουσικές παραστάσεις που έχουν αφήσει εποχή έρχεται Θεσσαλονίκη στο STAGE Live για λίγες εμφανίσεις! Ο Γιάννης Κότσιρας πρόκειται να ερμηνεύει μεγάλες του επιτυχίες όπως “Στο τσιγάρο που κρατώ”, “Φύλακας Άγγελος” και άλλα πολλά!

Μανώλης Λιδάκης STAGE

Άλλος ένας μεγάλος ερμηνευτής που έχει αφήσει εποχή στην ελληνική μουσική σκηνή! Ο λόγος για τον Μανώλη Λιδάκη που θα ερμηνεύσει στο STAGE Live μεγάλες του επιτυχίες όπως το “Για να σε συναντήσω” και το “Ήθελα κάτι να σου πω”.

STAGE Live

Το STAGE Live βρίσκεται στην περιοχή σφαγείων στη Θεσσαλονίκη και φιλοξενεί πολύ συχνά σπουδαία μουσικά σχήματα! Ο ζεστός, εντυπωσιακός χώρος του STAGE Live σε συνδυασμό με την ποιοτική μουσική διασκέδαση που προσφέρει το καθιστούν σε μία από τις καλύτερες μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης!

 

Χάρτης STAGE Live: