Καλτσούνης & Κότιος – Μεθάει πάλι το μυαλό

Ηλίας Καλτσούνης και Κωνσταντίνος Κότιος “Μεθάει πάλι το μυαλό”

Ηλίας Καλτσούνης Κωνσταντίνος Κότιος Μεθάει πάλι το μυαλό

Με ιδιαίτερη αγάπη για την μουσική, δυο παιδικοί φίλοι ενώνουν τις δυνάμεις τους, και παρουσιάζονται στο κοινό της Θεσσαλονίκης.

‘Ετσι λοιπόν, το καλοκαίρι του 2016, βρέθηκαν, ‘μαγείρεψαν’ νότες, στίχους, συγχορδίες και μελωδίες, με το αποτέλεσμα να έιναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό. Έχοντας ο μεν τα πλήκτρα του, ο δε την κιθάρα του, αλλά και οι δύο μαζί, τις ξεχωριστές φωνές τους, μάς παρουσίασαν σε κεντρικό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, στις 20/01/17, αυτό που είχαν ετοιμάσει με τόσο αγάπη και όρεξη.

Αγαπήθηκε τόσο που και στο επόμενο live, ο χώρος ασφυκτιούσε από κόσμο, χρωματικές μελωδίες, γέλια και χορούς. Παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με αγαπημένες έντεχνες αλλά και λαικές μουσικές επιλογές, ο κόσμος συνέχισε να τους ακολουθεί και στα επόμενα lives. Από το πρόγραμμα φυσικά δεν λείπουν ερμηνείες δικών τους κομματιών, μιας και η αγάπη για την μουσική δεν παύει ποτέ να είναι δημιουργική.

Μετά από μήνες προετοιμασίας, παρουσιάζουν και επίσημα, το δικό τους κομμάτι με τίτλο “Μεθάει πάλι το μυαλό”. Στην μουσική υπογράφουν ο Ηλίας Καλτσούνης και ο Κωνσταντίνος Κότιος και στους στίχους βρίσκεται ο Θοδωρής Αντωνιάδης. Μπορείτε να το ακούσετε στην επίσημη σελίδα τους στο YouTube.

Μετά από συνεχόμενα lives και επανειλημμένη υποστήριξη και αγάπη απο τον κόσμο, ο Κωνσταντίνος και ο Ηλίας, ετοιμάζουν μια άκρως μουσική και άρτια επιμελημένη βραδιά, η οποία θα μείνει αξέχαστη στον καθένα. Όλα αυτά θα στεγαστούν από τον μοναδικό και φιλόξενο χώρο που προσφέρει ‘Το καφέ του Μύλου’ στις 28 Απριλίου και φυσικά θα σας περιμένουμε να γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα και να σιγοτραγουδήσουμε αγαπημένες μουσικές μελωδίες.

Εκδήλωση Facebook: Κωνσταντίνος Κότιος & Ηλίας Καλτσούνης στο Καφέ του Μύλου 28/4/2017

Σελίδα Facebook

Κανάλι Youtube

Ηλίας Καλτσούνης Κωνσταντίνος Κότιος Μεθάει πάλι το μυαλό