Ηλίας Βρεττός Live @ Casper Bar – Κυριακή

Ηλίας Βρεττός Live @ Casper Bar – Κυριακή
5 (100%) 2 votes

Ο Ηλίας Βρεττός στο Casper Bar την Κυριακή 30/10!

Ο εκρηκτικός Ηλίας Βρεττός στο Casper Bar αυτήν την Κυριακή σε ένα υπέροχο Live στο καλύτερο bar της Θεσσαλονίκης!

Ο Ηλίας Βρεττος θα τραγουδήσει στο Casper Bar μεγάλες του επιτυχίες όπως τα «Και πετάω ψηλά» και «Ανεβαίνω» ξεσηκώνοντας όπως μόνο αυτός γνωρίζει το κοινό της Θεσσαλονίκης!

Ώρα Προσέλευσης 23:00

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6983749816 (What’s Up)

Casper Bar Πληροφορίες και Τιμές

ilias-vrettos-casper-bar-thessaloniki

Casper Βρεττός Βιογραφία

Ο Ηλίας Βρεττός, που τις Κυριακές εμφανίζεται στο Casper Bar, μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο και αγάπησε από μικρός το νερό γι αυτό και ασχολήθηκε με το πόλο σε υψηλό επίπεδο πρωταθλητισμού. Εκτός από το πόλο όμως, πολύ μεγάλο ταλέντο έδειξε και στο τραγούδι και πριν κλείσει ακόμα τα πρώτα του δέκα χρόνια ζήτησε από τους γονείς του να τον εντάξουν στο Εθνικό Ωδείο και να κάνει μαθήματα κιθάρας, θεωρίας της μουσικής και σολφέζ.

Τη χρονιά του 2004 η μαμά του θα τον δηλώσει χωρίς να το ξέρει στον διαγωνισμό Eurostar για την επιλογή του τραγουδιστή ο οποίος θα εκπροσωπούσε τη χώρα στη Eurovision εκείνης της χρονιάς και παρόλο που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία την τελευταία στιγμή η κρατική τηλεόραση αποφάσισε γίνει απευθείας ανάθεση στον Σάκη Ρουβά και όχι στον Ηλία Βρεττό.

Το 2009 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο «Κάνει μοναξιά», ενώ τον προηγούμενο χειμώνα συμμετείχε στο show του Ant1 «Dancing with the Star 3» για φιλανθρωπικούς σκοπούς όπου έφτασε στην δεύτερη θέση και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο.

Της Κυριακές μπορούμε να τον ακούσουμε Live στο Casper Bar.