Φανή Δρακοπούλου @ Μαμούνια Τηλ:6983749816

Η Φανή Δρακοπούλου στα Μαμούνια Live κάθε Παρασκευή & Σάββατο!Φανή Δρακοπούλου Μαμούνια Live Θεσσαλονίκη 2017

Η  Φανή Δρακοπούλου, μια από τις σημαντικότερες λαϊκές φωνές της νέας γενιάς, ξεκινάει τις εμφανίσεις της στα Μαμούνια Live στη Θεσσαλονίκη και υπόσχεται να χαρίσει στο κοινό της πόλης μοναδικές μουσικές βραδιές!

Μαζί με τη Φανή Δρακοπούλου το σχήμα στα Μαμούνια Live θα πλαισιώσουν ταλαντούχοι καλλιτέχνες και όλοι μαζί θα δώσουν ξεχωριστό χρώμα στη νυχτερινή διασκέδαση της Θεσσαλονίκης!

Μαζί της ο Χρήστος Καλιατσάς, ο Ζαν Μπατίστ και η Βίκυ Καρυώτη.

Έναρξη: Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Ανοιχτά Παρασκευή & Σάββατο

Νεανική / Φοιτητική Φιάλη: 100€/6 άτομα
Κανονική Φιάλη:120€/4 άτομα

Κρατήσεις: 6983749816

Κράτηση με Messenger

Χάρτης Μαμούνια Live Θεσσαλονίκη

Δείτε στον χάρτη που ακολουθεί την ακριβή διεύθυνση του νυχτερινού μαγαζιού Μαμούνια Live στο οποίο θα εμφανίζεται η Φανή Δρακοπούλου από τις 8 Σεπτεμβρίου του 2017.

Φανή Δρακοπούλου Βιογραφία

Η Φανή Δρακοπούλου κατάγεται από την Αιτωλοακαρνανία και γεννήθηκε στις 10/4/1982 όπου από νεαρή ηλικία γνώριζε ότι ήθελε να γίνει τραγουδίστρια. Από πολύ μικρή κιόλας βρέθηκε στην πόλη της Θεσσαλονίκης κι άρχισε να εμφανίζεται σε νυχτερινά κέντρα της όμορφης πόλης.

Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα εντυπωσίασε με τη μοναδική λαϊκή φωνή της, γεγονός που την οδήγησε στην πρωτεύουσα και στην γνωστή δισκογραφική εταιρία “SONY BMG” όπου υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο.

Έπειτα άρχισε να εμφανίζεται σε γνωστή πίστα της Αθήνας ενώ κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο το όνομά της.
Από τον δίσκο αυτό της Δρακοπούλου ξεχώρισε το κομμάτι “Θέλω να τα πιω” όπου ακούστηκε δυνατά σε όλα τα νυχτερινά μαγαζιά κι έγινε ύμνος της νυχτερινής ζωής!

Από τον Σεπτέμβρη του 2017 θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την Φανή Δρακοπούλου στα Μαμούνια Θεσσαλονίκη.